Δεν θα γίνουν ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα της Ιεράπετρας τον Νοέμβρη

11:20 π.μ. - Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021
11:11 π.μ. - Τρί, 02/20/2021
Image: Δεν θα γίνουν ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα της Ιεράπετρας τον Νοέμβρη

Με γιορτινή διάθεση η Black Friday – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Β. Μπινιχάκης στον Ηχώ 99,8

Για την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Ιεράπετρας, τη Black Friday και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης. Όπως τόνισε το καλοκαίρι ήταν μια σχετικά καλή περίοδος και ειδικότερα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο υπήρχε μια αυξημένη κίνηση της τάξης του 5%. Αυτή την περίοδο που διανύουμε υπάρχει μια σταθερότητα στην αγορά ως προς την αγοραστική διάθεση των καταναλωτών. Την ίδια ώρα ευρύτερα ο εμπορικός κόσμος ανησυχεί και προβληματίζεται με τις ανατιμήσεις ευρύτερα στην αγορά ενώ παράλληλα έχουν να διαχειριστούν ζητήματα όπως η εφαρμογή του my data που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα.

Σε ότι αφορά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν και αυτό ισχύει σε επίπεδο Κρήτης. Ενδιάμεσες εκπτώσεις ισχύουν τις περιόδους από 1 έως 15 Μαρτίου και από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να εφαρμόζουν 10ήμερα προσφορών στο εσωτερικό των καταστημάτων τους υπό τους όρους που προβλέπονται. Επάρκεια προϊόντων σε είδη ένδυσης και υπόδησης υπάρχουν, σημείωσε ο κ. Μπινιχάκης.

Σχετικά με την Black Friday όπως είπε, πολλοί καταναλωτές περιμένουν να κάνουν αγορές σε πιο καλές τιμές. Ως σύλλογος επιθυμούν να δώσουν μια πιο εορταστική νότα εκείνη την ημέρα ως ένα ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν την τοπική αγορά και τα τοπικά καταστήματα.