Μετεολάτρες: Άστατος ο καιρός το υπόλοιπο της εβδομάδας - Πιθανότητα βροχής την Παρασκευή

9:32 π.μ. - Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Τετ, 08/32/2024
Image: Μετεολάτρες: Άστατος ο καιρός το υπόλοιπο της εβδομάδας - Πιθανότητα βροχής την Παρασκευή

Ο Γιάννης Αϊβαλιωτάκης από τους Μετεολάτρες βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του Ηχώ 99,8 ώστε να μας ενημερώσει για τον καιρό

Σύμφωνα με τα μοντέλα, σε γενικές γραμμές ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα είναι άστατος. Ξεκινώντας από σήμερα Τετάρτη 8/5 θα έχουμε ηλιοφάνεια με νεφώσεις που θα πυκνώσουν αρκετά μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές κατευθύνσεις εντάσεως 1 με 2 μποφόρ και ριπές 3. Η υγρασία θα είναι 55-75%.

Την Πέμπτη 9/5 θα έχουμε περισσότερες συννεφιές και λιγότερη ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι-νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ με ριπές που κατά τόπους θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η υγρασία θα είναι 55-75%.

Την Παρασκευή 10/5 ο καιρός θα είναι άστατος με ήλιο, συννεφιές και ψιλόβροχο. Τα ξημερώματα θα έχουμε συννεφιές με διαστήματα ήλιου. Μετά τις 10:00 π.μ οι συννεφιές θα πυκνώσουν και θα έχουμε πιθανότητα βροχής ειδικά μετά το μεσημέρι. Θα υπάρχει ένδειξη καταιγίδας κάτι που σημαίνει ότι ίσως η βροχή πέσει μαζεμένη αλλά χωρίς να ξεπεράσει τα 5 χιλιοστά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 20 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 2 με 3 μποφόρ τις πρωινές ώρες που θα ενταθούν το απόγευμα στα 3 με 4 μποφόρ. Η υγρασία θα είναι 60-75%.

Στην μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, ο κ. Αϊβαλιωτάκης μας ενημέρωσε ότι θα υπάρχει αστάθεια μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο. Από την Κυριακή της άλλης εβδομάδας ο καιρός θα αρχίσει να φτιάχνει και η θερμοκρασία θα ανέβει με την μέγιστη να φτάνει τους 28 βαθμούς κελσίου. 

-

  Facebook: Μετεολάτρες / website: meteolatres.gr (προς το παρόν υπό κατασκευή)