Μύρτος

Συνέδριο της Αντιπεριφέρειας πολιτικής προστασίας Κρήτης στο Μύρτος

#
22.10.2019 13:04

Τα προβλήματα και οι ανάγκες του Μύρτου στη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας

Συνεδρίασε τη Δευτέρα το τοπικό συμβούλιο Μύρτου  με τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Παντελάκη να ενημερώνει για τα αποτελέσματα και τα όσα συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου κ. Θ. Καλαντζάκη στο χωριό. Εν συνεχεία έγινε καταγραφή των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινότητα και έχουν να κάνουν με την αναγκαιότητα κατασκευής μιας ακόμη δεξαμενής ύδρευσης, την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων , τη μετεγκατάσταση του βιολογικού, τα έργα ανάπλασης, τον χώρο που διαμορφώθηκε για τις ανάγκες στάθμευσης, την υπογειοποίηση καλωδίων κ.α.

Τα θέματα αυτά δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Παντελάκης θα κατατεθούν ως πρόταση της τοπικής κοινότητας στον δήμο και θα διεκδικηθεί η υλοποίησή τους προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών. Εκτενή αναφορά έγινε και για τη γέφυρα Μουρνιών , ένα ιστορικό μνημείο πολύ κοντά στο Μύρτο για το οποίο οι κάτοικοί του δεν μπορούν να αδιαφορήσουν. Αυτό που ζητείται είναι να γίνουν τα αναγκαία έργα ώστε το μνημείο να στηριχτεί και να μην καταρρεύσει με τον κ. Παντελάκη να προσθέτει πως οι αρμόδιοι θα πρέπει να ενδιαφερθούν και για τον ποταμό του Μύρτου και τα έργα που είναι ανάγκη να γίνουν στον ποταμό ώστε να μην κινδυνεύσει η περιοχή από έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
 
Ο κ. Παντελάκης πρόσθεσε τέλος πως στις 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μύρτος συνέδριο για την πολιτική προστασία  από την Αντιπεριφερεια  πολιτικής προστασίας Κρήτης των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου  στην αίθουσα Εμμανουήλ Δασκαλάκη.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παντελάκη:

 
-->

Σχετικά άρθρα

Γουλιδάκης: Καταπάτηση ρεμάτων και έλλειψη πόρων δυσχεραίνουν το έργο της πολιτικής προστασίας - video

Η κάμερα του hxonews.gr στη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας που έγινε στο Μύρτος

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας σήμερα στο Μύρτος - video

Σε εξέλιξη η σύσκεψη με τη συμμετοχή αρμόδιων φορέων

Συνέδριο της Αντιπεριφέρειας πολιτικής προστασίας Κρήτης στο Μύρτος

Τα προβλήματα και οι ανάγκες του Μύρτου στη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας

Την Τ.Κ. Μύρτους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και το δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο εθελοντισμού κ. Κωστή Αστροπεκάκη

Η παράσταση «Ερωτόκριτος» τη Δευτέρα 14 Οκτώβρη στην πλατεία Μύρτου

Προσκαλούν η κοινότητα του Μύρτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτου, το παιδαγωγικό τσίρκο Cabuwazi και η ΑΜΚΕ «Συμμετέχω»

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τη γέφυρα Μουρνιών

Ο Α. Παντελάκης, ο Μ. Δαμασκηνάκης και ο Γ. Γουλιδάκης μίλησαν στον Ηχώ 99,8

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.