Μύρτος

Την Τ.Κ. Μύρτους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

#
15.10.2019 12:48

Συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και το δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο εθελοντισμού κ. Κωστή Αστροπεκάκη

Την κοινότητα Μύρτους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και το δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο εθελοντισμού κ. Κωστή Αστροπεκάκη όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αλέξανδρο Παντελάκη.
 
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για τρέχοντα θέματα της κοινότητας και ο Δήμαρχος από τη μεριά του ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται και αυτών που πρόκειται να υλοποιηθούν στην κοινότητα του Μύρτους.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος:
 
«Το Μύρτος είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός και ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα υποδομών και παρεμβάσεις στηρίζοντας την ανάπτυξή του.
 
Μετά από μία μικρή παύση του έργου ανάπλασης στο Μύρτος λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, κατά την οποία δε θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην κυκλοφορία, επανεκκινούμε τις εργασίες και παράλληλα, κατόπιν συνεννόησης και με τον πρόεδρο της κοινότητας, προχωράμε μελέτες για έργα ύδρευσης, ανάπλασης, ηλεκτροφωτισμού και χώρων στάθμευσης που έχει ανάγκη η περιοχή και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.
 
Ευχαριστώ τον κ. Παντελάκη και τα μέλη του συμβουλίου του Μύρτους για τη συνεργασία και συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της κοινότητας».


 
-->

Σχετικά άρθρα

Γουλιδάκης: Καταπάτηση ρεμάτων και έλλειψη πόρων δυσχεραίνουν το έργο της πολιτικής προστασίας - video

Η κάμερα του hxonews.gr στη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας που έγινε στο Μύρτος

Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο: Με πυροτεχνήματα και αιφνιδιασμούς αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος τη συνεργασία

Ζούμε νέους καιρούς και μια νέα αντίληψη και προσέγγιση στην έννοια της συνεργασίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας σήμερα στο Μύρτος - video

Σε εξέλιξη η σύσκεψη με τη συμμετοχή αρμόδιων φορέων

Στο πλευρό των εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας η Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εργαζόμενων στον Δήμο μέσω του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ

Έργα ύψους 180.000€ δημοπρατούνται στις 19.11.2019 στην Ρίζα

Επίσκεψη στην κοινότητα Ρίζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στον Ηχώ 99,8 για τρέχοντα ζητήματα του Δήμου

Μιλά για τη δίκη των αγροτών, τη διαχείριση πλαστικών θερμοκηπίων, την αρχαία ελιά Καβουσίου και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.