Λασίθι

Συνάντηση Γουλιδάκη με τον Ειδικό σύμβουλο του Συνδέσμου Ελληνικών επιχειρήσεων εξαγωγής διακίνησης φρούτων και λαχανικών

#
12.09.2019 14:19

Η καλλιέργεια, εμπορία και εξαγωγή των κηπευτικών του Λασιθίου στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Ειδικό σύμβουλο του Συνδέσμου Ελληνικών επιχειρήσεων εξαγωγής διακίνησης φρούτων και λαχανικών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ο Ειδικός σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών επιχειρήσεων εξαγωγής διακίνησης φρούτων – λαχανικών και χυμών  της Incofruit κ. Γιώργος Πολυχρονάκης ,στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου.
 
Ο κ. Πολυχρονάκης ευχήθηκε στον κ. Γουλιδάκη με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του , καλή και εποικοδομητική θητεία αλλά και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.
 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ,συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλλιέργεια, την εμπορία και εξαγωγή των κηπευτικών του Λασιθίου αλλά και τη συνεργασία γύρω από αυτά τα θέματα . 
 
Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, η συνάντηση αποτελεί την έναρξη ενός συνεχούς, δημιουργικού και εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από τα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια και την εξαγωγή των κηπευτικών του τόπου μας . 
 
Ο κ. Γουλιδάκης  τόνισε παράλληλα, τις προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την αναζήτηση νέων αγορών για τα αγροτικά προϊόντα του Νομού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας αλλά και την αναγκαιότητα να αναζητηθούν νέες μέθοδοι προώθησης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής. 
Ο κ. Πολυχρονάκης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Γουλιδάκη για την άμεση ανταπόκριση. Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους , συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας στο μέλλον.
 
 

 
 
-->

Σχετικά άρθρα

Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών β΄ εξαμήνου 2019 της ΠΕ Λασιθίου

Μέχρι πότε θα είναι δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής

Οι επιπτώσεις της κατάρρευσης της Thomas Cook στο Λασίθι

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ν.Α. Κρήτης Γ. Βαρδάκης στον Ηχώ 99,8

84 κενά παραμένουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό Λασιθίου μετά την Α΄Φάση

«Καμία ανοχή στην φετινή πολιτική του Υπουργείου Παιδείας για μερική κάλυψη κενών στην εκπαίδευση»

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Βουλευτή Μανώλη Θραψανιώτη

Ο ΒΟΑΚ, το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου και οι υδάτινοι πόροι στο επίκεντρο της συνάντησης

Εκδρομή στην Ιερά Μονή Κουδουμά από τον Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Πάνω από 400 τα αιτήματα στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου για καθαρισμούς σε ρέματα

Τι γίνεται με τα ρέματα της Ιεράπετρας

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.