Ιεράπετρα

Θετικό πρόσημο από το γενικό κάλεσμα της Βασίλισσας του Νότου

#
11.07.2019 15:34

Σε θετικό κλίμα εξελίχτηκε χτες η συγκέντρωση της Βασίλισσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων του δήμου

Σε θετικό κλίμα εξελίχτηκε χτες η συγκέντρωση της Βασίλισσας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων του δήμου. Η παρουσία των γονέων ήταν άκρως ικανοποιητική με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν ακόμα περισσότερο για το μέλλον της ομάδας, καθώς το εγχείρημα της εδραίωσης της Βασίλισσας στο γυναικείο ποδοσφαιρικό στερέωμα μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο κι έτσι είναι αναγκαίο να αναβαθμιστεί και το οργανωτικό κομμάτι στο συμβούλιο. 
 
Αρχικώς ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δανδουλάκης καλωσόρισε τους γονείς και εν συνεχεία προχώρησε στην παρουσίαση της ομάδας. Σε αυτό που στάθηκε και τόνισε ιδιαιτέρως, είναι ότι η Βασίλισσα Νότου δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στις παίκτριες. Στη συνέχεια έγινε ανάλυση του οικονομικού τομέα, του αγωνιστικού και του πλάνου βιωσιμότητας του συλλόγου, αναφέροντας τι έχει επιτευχθεί και τι στόχοι υπάρχουν για το μέλλον. Στο τέλος της παρουσίασης αρκετοί γονείς εξέφρασαν την επιθυμία τους να αναλάβουν ρόλους και καθήκοντα και φυσικά να εγγραφούν ως μέλη στο σύλλογο, θέλοντας να ενταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια. 
 
Από 'κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι στη Βασίλισσα περιμένουν τις εξελίξεις της ΕΠΟ, για να δουν σε τι όμιλο θα ενταχθούν για τη σεζόν 2019-2020, καθώς όπως έχει αναφερθεί ξανά, υπάρχει πιθανότητα να ενσωματωθούν οι κρητικές ομάδες με αντίστοιχες του Πειραιά. Τέλος, στην αναμονή βρίσκονται και για το γηπεδικό, αφού το Μισεδάκειο βρίσκεται υπό κατασκευή-συντήρηση και έτσι λοιπόν περιμένουν όλοι για το πότε θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές προπονήσεις. μετά το τέλος των εργασιών.
 
 
  
-->

Σχετικά άρθρα

Το Σάββατο η αυλαία του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Το φεστιβάλ ανοίγει η Άννα Φόνσου με ένα μικρό αφιέρωμα στο "Σπίτι του Ηθοποιού" ως πρόεδρος του Ιδρύματος

Το σκέφτεται ο Μαλλιωτάκης για τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο

Στον Ηχώ 99,8 για μεταφορικό ισοδύναμο και ΠΝΟ

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Καλιοντζής: Κάθε μέρα έχουμε φωτιές

31 Οκτωβρίου το τέλος της αντιπυρικής περιόδου

Κάλεσμα σε επιστημονικούς φορείς για τη στελέχωση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ιεράπετρας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους μέχρι τις 18/11/2019

Η Ένωση Γονέων για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Ο πρόεδρος της ένωσης, κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου στον Ηχώ 99,8 και για το θέμα της κατάληψης του 1ου Γυμνασίου

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.