Η ρωγμή που… τρομάζει στη ΔΟΥ Χανίων – Έκλεισε η Εφορία μετά τον σεισμό | Εικόνες

2:00 μ.μ. - Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019
02:11 μ.μ. - Τετ, 27/00/2019
Image: Η ρωγμή που… τρομάζει στη ΔΟΥ Χανίων – Έκλεισε η Εφορία μετά τον σεισμό | Εικόνες

Αναστάτωση και αγωνία για εργαζόμενους και πολίτες στο κτίριο της ΔΟΥ Χανίων σήμερα το πρωί με τον σεισμό που ταρακούνησε τα Χανιά

Οι υποδομές της εφορίας εδώ και χρόνια είναι γνωστό οτι υποφέρουν, ενώ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μία ρωγμή που προϋπήρχε έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά, ενώ και σοβάδες έχουν πέσει στο σημείο, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλο, όμως στεγάζει ακόμα υπαλλήλους.

 
Όπως επισημαίνει μιλώντας στο zarpanews.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Κλεοπάτρα Μπερτσουλάκη, το κτίριο έχει χαρακτηριστεί κίτρινο εδώ και χρόνια, όμως η διοίκηση της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου Οικονομικών δεν ευαισθητοποιούνται για να βρεθεί κάποια λύση.

 
Αναλυτικά, σχολίασε:
 
«Το κτίριο είναι ήδη επιβαρυμένο από προηγούμενους σεισμούς. Είχαμε για άλλη μία φορά μικροζημιές σε ένα σημείο του κτιρίου που έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλο.

 
Όπως ήταν λογικό, φοβηθήκαμε και συστήσαμε στους εργαζόμενους να μην εργαστούν σήμερα προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα από αυτά που ήδη ξέρουμε και προσπαθούμε να λύσουμε εδώ και κάποια χρόνια.

 
Δύο μηχανικοί του Δήμου Χανίων έκαναν επιτόπιο έλεγχο μέσα και έξω από το κτίριο. Μας δήλωσαν οτι δεν υπήρξε κάποια επιπλέον επιβάρυνση από το σεισμό, όμως εμείς παραμένουμε αναστατωμένοι και εκφράζουμε τον φόβο μας.»
 
Η εφορία θα παραμείνει κλειστή σήμερα και θα συνεχίσει την λειτουργία της από αύριο.
 
zarpanews.gr