Ιεράπετρα

Υποχρέωση κοπής κλαδιών δέντρων σε δρόμους της Ιεράπετρας

#
15.05.2019 14:28

Σύμφωνα με την Αγρονομική Διάταξη με θέμα «Ασφάλεια και Προστασία του Αγροτικού Περ/ντος και πρόληψη αγροτικών αδικημάτων»

Σύμφωνα με τη με αριθμό 1 Αγρονομική Διάταξη με θέμα «Ασφάλεια και Προστασία του Αγροτικού Περ/ντος και πρόληψη αγροτικών αδικημάτων» (ΦΕΚ 1691/τ.Β/ 22-8-2008) ενημερώνουμε τους δημότες για την υποχρέωσή τους να προβούν σε κοπή όλων των προεξεχόντων προς οδούς κοινής χρήσης  κλαδιών  των δέντρων τους, θάμνων κλπ  και απομάκρυνση  των προϊόντων καθαρισμού. Με τον τρόπο αυτό  διευκολύνεται  η  ελεύθερη πρόσβαση των πυροσβεστικών και λοιπών οχημάτων επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης. 
   
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης συνεργείο του Δήμου και της Δ/νσης Δασών  θα προβαίνει όπου απαιτείται στην κοπή τους χωρίς άλλη  ειδοποίηση.
      
Επίσης και σύμφωνα με την ίδια  διάταξη απαγορεύεται ρητά η απόρριψη στους δρόμους, στα παρακείμενα ρυάκια, στους ποταμούς, στα  χαντάκια  των συσκευασιών των  φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων, και άλλων αντικειμένων (πέτρες ,χώματα, ξύλα, μπάζα).
 
   
                                                               
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος
                                                           
Μαρία Ρουμελιωτάκη Σκυβάλου 
-->

Σχετικά άρθρα

Πλήθος πιστών στον Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής της Αγίας Μαρίνας Καλογέρων

Με τη συμμετοχή πολλών πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας τελέσθηκε ο Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης

Λευκή Νύχτα στην Ιεράπετρα - Όλη η πόλη μια γιορτή!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού του Κόσμου

Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε διάφορες περιοχές της Ιεράπετρας

Οι διακοπές ρεύματος ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη όμως λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλονται για την Πέμπτη 18/07

1.265.000€ για την ανακαίνιση του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για το έργο «Ανακαίνιση του Γηροκομείου Ιεράπετρας»

Χάθηκε μικρόσωμο σκυλάκι στην Ιεράπετρα

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Οι στόχοι του Συνεταιρισμού ΑΝΑΤΟΛΗ για την νέα καλλιεργητική περίοδο

Η χρονιά έκλεισε με μειωμένη παραγωγή αλλά καλύτερες τιμές

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.