Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου εκλογές 2019

Γιώργος Γιακουμάκης : Με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει η Κρήτη μπροστά

#
14.03.2019 20:16

Ο πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας του Γιώργου Γιακουμάκη στην Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»
 
Με αίσθημα ευθύνης, ομαδικό πνεύμα και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς έλαβα την απόφαση να συμμετέχω σε μία συλλογική προσπάθεια, που στόχο έχει να ξανακάνει την Κρήτη πρωτοπόρο.
 
Μία προσπάθεια της οποίας ηγείται ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, με μόρφωση, γνώσεις, εμπειρίες, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητα σύνθεσης χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις. Ένας νέος άνθρωπος, που παράγει ατόφιο πολιτικό λόγο και που είναι εδώ για να βοηθήσει να πάει η Κρήτη Μπροστά!
 
Συμπορεύομαι μαζί του στην μάχη της αυτοδιοίκησης επιθυμώντας να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο μου. Για να οχυρώσει και να διασφαλίσει το μέλλον της Κρήτης. Το νησί μας έχει ανάγκη από μια δημιουργική πολιτική αναγέννηση, με σχέδιο, με προτάσεις. Χρειάζεται μια Περιφέρεια που θα απαρτίζεται από τους καλύτερους. Από τους καλύτερους παλαιούς και από τους καλύτερους νέους.
 
Γιώργος Γιακουμάκης
 
Επιχειρηματίας

Σχετικά άρθρα

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.