Κρήτη

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ Γούρνες - Χερσόνησος

#
12.02.2019 15:47

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ,Γούρνες – Χερσόνησος

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ,Γούρνες – Χερσόνησος που είχε κλείσει το Νοέμβριο του 2018 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της αερογέφυρας Αποσελέμη.
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το Λευτέρη Βαρδάκη ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ κ.Φώτης Καζάσης πιθανότερη ημερομηνία για να ανοίξει και πάλι η εθνική οδός είναι η 20η Μαρτίου. Με τον τρόπο αυτό θα τελειώσει και η ταλαιπωρία των οδηγών που εδώ και μήνες αναγκάζονται να παρακάμπτουν από τον κόμβο Γουβών και μέσω τις παλιάς εθνικής να ξαναβγαίνουν στον κόμβο Καστελίου για τον Άγιο Νικόλαο.
Όπως είπε ο κ. Καζάσης παράλληλα εκτελούνται και εργασίες αναβάθμισης της παλιάς γέφυρας και αφού το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα εξυπηρετείται από το συγκεκριμένο σημείο.Η νέα γέφυρα θα εξυπηρετεί το ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.
Να γίνει προσπελάσιμος ο δρόμος της Μεσσαράς 
Για το δρόμο της Μεσσαράς ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ,τόνισε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ο δρόμος να μπορεί να δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να μην απενταχθεί και να χαθούν τα 70 εκατ.ευρώ.
"Μας ενδιαφέρει να είναι προσπελάσιμος ο δρόμος αλλά όσον αφορά επιμέρους κατασκευαστικές εργασίες αυτές μπορούν να γίνου και μετά", επεσήμανε ο κ.Καζάσης.
 
 
ekriti.gr

Σχετικά άρθρα

Όμορφη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως στην πόλη της Σητείας

Η καθιερωμένη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης»

Νέο τροχαίο στην Κρήτη με θύμα διανομέα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Σινάνη με θύμα δικυκλιστή, διανομέα φαγητού

Αιδώς είναι η κατάσταση στον ΒΟΑΚ μετά από 50 Χρόνια !!!

Απάντηση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Λασιθίου Μανόλη Αβραμάκη, σχετικά με το άρθρο του κ. Μανόλη Μενεγάκη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

ΡΑΕ σε ΑΔΜΗΕ: Προχωρήστε το καλώδιο Κρήτης – Αττικής

Σύμφωνα με τους κύκλους του ΑΔΜΗΕ η ΡΑΕ αργεί να αποχαρακτηρίσει το ελληνικό τμήμα της μεγάλης ηλεκτρικής διασύνδεσης «Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας» από «έργο κοινού ενδιαφέροντος» (PCI) ως «εθνικό έργο»

Πότε έρχεται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός - Ποιες περιοχές θα επισκεφθεί

Στις αρχές Μαΐου, και συγκεκριμένα στις 2 του μήνα, αναμένεται στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Βιβλίο από την Ολλανδέζα που αναζητά τους γονείς της στην Κρήτη

Η συγκινητική ιστορία της Αντουανέτας ντε Μπερ

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.