Κρήτη

Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ Γούρνες - Χερσόνησος

#
12.02.2019 15:47

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ,Γούρνες – Χερσόνησος

Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του ΒΟΑΚ,Γούρνες – Χερσόνησος που είχε κλείσει το Νοέμβριο του 2018 προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της αερογέφυρας Αποσελέμη.
Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και το Λευτέρη Βαρδάκη ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ κ.Φώτης Καζάσης πιθανότερη ημερομηνία για να ανοίξει και πάλι η εθνική οδός είναι η 20η Μαρτίου. Με τον τρόπο αυτό θα τελειώσει και η ταλαιπωρία των οδηγών που εδώ και μήνες αναγκάζονται να παρακάμπτουν από τον κόμβο Γουβών και μέσω τις παλιάς εθνικής να ξαναβγαίνουν στον κόμβο Καστελίου για τον Άγιο Νικόλαο.
Όπως είπε ο κ. Καζάσης παράλληλα εκτελούνται και εργασίες αναβάθμισης της παλιάς γέφυρας και αφού το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα εξυπηρετείται από το συγκεκριμένο σημείο.Η νέα γέφυρα θα εξυπηρετεί το ρεύμα από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.
Να γίνει προσπελάσιμος ο δρόμος της Μεσσαράς 
Για το δρόμο της Μεσσαράς ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ,τόνισε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε ο δρόμος να μπορεί να δοθεί σε κυκλοφορία μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να μην απενταχθεί και να χαθούν τα 70 εκατ.ευρώ.
"Μας ενδιαφέρει να είναι προσπελάσιμος ο δρόμος αλλά όσον αφορά επιμέρους κατασκευαστικές εργασίες αυτές μπορούν να γίνου και μετά", επεσήμανε ο κ.Καζάσης.
 
 
ekriti.gr
-->

Σχετικά άρθρα

Ορκίστηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή Κρήτης

Με την φράση «πεμπτουσία της πολιτικής μας είναι η συμμετοχή όλων στο έργο που καλούμαστε να υλοποιήσουμε», ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, έδωσε το στίγμα της πολιτικής λειτουργίας που θα έχει η Περιφέρεια στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου.

Μαύρη μέρα για τα Χανιά – Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Δεύτερη αυτοκτονία σημειώθηκε στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η Ελένη Μπορμπουδάκη η νέα Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Ανακοινώθηκαν οι επτά νέοι Διοικητές των ΥΠΕ! Όλα τα ονόματα

Τουρίστρια απειλούσε με μηνύσεις ξενοδόχο επειδή την ενοχλούσαν τα τζιτζίκια

Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου

Έρευνα του ΙΤΕ ρίχνει φως στη λειτουργία των ενδονευρώνων ταχείας πυροδότησης

Περαιτέρω πειραματικές δοκιμασίες αναμένεται να ενισχύσουν την κατανόησή μας για το πώς τα κύτταρα αυτά συμβάλλουν στη μάθηση και τη μνήμη.

Καπνός χωρίς φωτιά στην Ιεράπετρα

Μέχρι την Κρήτη ο καπνός από μεγάλη πυρκαγιά στην Τουρκία

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.