Ιεράπετρα

Συνεχίζονται μέχρι τις 31 Μαρτίου οι εγγραφές στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

#
11.02.2019 12:35

Μετά τη παράταση που δόθηκε λόγω μεγάλης προσέλευσης

Δόθηκε παράταση στην  ημερομηνία εγγραφών νέων μελών στα περιφερειακά και  τοπικά τμήματα  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού λόγω της μεγάλης προσέλευσης εθελοντών. Συνέπεια αυτής ,  ήταν να μην μπορεί το σύστημα να ανταποκριθεί και να ενημερωθούν οι εκλογικοί κατάλογοι και έτσι  αποφασίστηκε να δοθεί παράταση  μέχρι τις 31 Μαρτίου οπότε όσοι επιθυμούν και δεν είχαν προλάβει μπορούν να το κάνουν τώρα,  δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο εκτελών χρέη προέδρου στο ΠΤΕΕΣ Ιεράπετρας κ Μανώλης Παπαδάκης. Επισημαίνει ότι όσοι εγγραφούν εως και 10 ημέρες πριν την λήξη της διαδικασίας εγγραφών,  θα έχουν το  δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι . Σημειώνει ότι πανελλαδικά υπήρχαν περιπτώσεις εγγραφών που εγείρουν προβληματισμό και ερωτήματα  και δυστυχώς όπως φαίνεται κάποιοι που έφεραν τον ΕΕΣ  σε δεινή θέση συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα μέσα από κινήσεις ή δημοσιεύματά τους. Από εκεί και πέρα ο ΕΕΣ θέλει να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος  και να προχωρήσει μπροστά. Σε ότι αφορά την Ιεράπετρα οι εγγραφές έφτασαν τις 350 και η διαδικασία συνεχίζεται, αναφέρει ο κ. Παπαδάκης. 
-->

Σχετικά άρθρα

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε περίπτερο στην Ιεράπετρα

Περιστατικό ληστείας έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας σε περίπτερο στην πόλη της Ιεράπετρας.

Προσοχή απάτη! Με σχολικά ημερολόγια άγνωστοι εξαπατούν πολίτες στην Ιεράπετρα

Ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» ενημερώνει υπεύθυνα ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ημερολόγιο από το Σύλλογο

Η εκδήλωση λήξης των Ενοριακών Παιδικών και Νεανικών Συνάξεων (αγόρια) της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας στην Ιερά Μονή Παναγίας Βρυωμένου Μεσελέρων

Απονεμήθηκαν τα βραβεία των διαφόρων διαγωνισμών στους νικητές και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος έδωσε τις πατρικές ευχές του σε όλα τα παιδιά, στα οποία μοίρασε παγωτά.

Στη φυλακή, για οκτώ χρόνια, ο προπονητής - Κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά

Το Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ στο Δικαστικό Μέγαρο βρίσκονται ακόμη διαδηλωτές που από νωρίς έδωσαν το "παρών" με πανό, ενώ επιβλέπουν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας: Πέμπτη 18 Ιουλίου η Λευκή Νύχτα στην Ιεράπετρα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας διοργανώνει και φέτος τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Ιεράπετρας.

Προσοχή :Καλώδιο της ΔΕΗ έπεσε στο δρόμο Φέρμα - Αγιά Φωτιά

Ενημερώθηκαν ΔΕΔΔΗΕ και Αστυνομία

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.