Κρήτη

Πρώτη συνεδρίαση παρουσια του νέου προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας

#
10.02.2019 16:39

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενημερωτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»παρουσία του νέου Προέδρου κ. Γεωργίου Ασπραδάκη

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Θεοδώρα Χριστοδούλου, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Μανιαδάκης και μέλη του Δ.Σ.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην τοποθέτησή του εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του ίδιου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου στο έργο που επιτελεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όπως ίσχυε και μέχρι σήμερα.
 
​Επιπλέον ανέφερε τη στήριξη του στο πρόσωπο του νέου προέδρου που με την εμπειρία των τεσσάρων ετών ως μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου γνωρίζει ήδη τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο του Λιμενικού Ταμείου.
 
Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του 2019 ο κ. Ασπραδάκης πραγματοποίησε μία αποτίμηση του έργου του Λιμενικού Ταμείου και αναφέρθηκε σε μία σειρά από μελέτες και έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να βελτιώσουν και να αναδείξουν τις περιοχές αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας.
 
Παράλληλα ο κ. Ασπραδάκης έκανε πρόταση ενοικίασης χώρου για μόνιμη στέγαση του λιμενικού ταμείου προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση της υπηρεσίας και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
 
Απο το γραφείο τύπυ
 
-->

Σχετικά άρθρα

Ορκίστηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή Κρήτης

Με την φράση «πεμπτουσία της πολιτικής μας είναι η συμμετοχή όλων στο έργο που καλούμαστε να υλοποιήσουμε», ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, έδωσε το στίγμα της πολιτικής λειτουργίας που θα έχει η Περιφέρεια στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ζημιά στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της Ιεράπετρας, απαιτείται προσοχή από τους οδηγούς

Στο ύψος των Ελαιοδεξαμενών

Διθυραμβικές κριτικές για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας και για την καλλιτεχνική διευθύντρια Ελένη Βλάσση

Με χαμόγελα, χιούμορ και εκπλήξεις η τελετή λήξης του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

Μαύρη μέρα για τα Χανιά – Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Δεύτερη αυτοκτονία σημειώθηκε στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η Ελένη Μπορμπουδάκη η νέα Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Ανακοινώθηκαν οι επτά νέοι Διοικητές των ΥΠΕ! Όλα τα ονόματα

Γ Γουλιδάκης: Επισκευάζονται οι δρόμοι σε Καλλιθέα. Ανατολή -Μάλλες-Παραδόθηκαν τα γήπεδα

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης στον ΗΧΏ για τα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στην Ιεράπετρα

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.