Κρήτη

Πρώτη συνεδρίαση παρουσια του νέου προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας

#
10.02.2019 16:39

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενημερωτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»παρουσία του νέου Προέδρου κ. Γεωργίου Ασπραδάκη

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Θεοδώρα Χριστοδούλου, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Μανιαδάκης και μέλη του Δ.Σ.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην τοποθέτησή του εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του ίδιου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου στο έργο που επιτελεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όπως ίσχυε και μέχρι σήμερα.
 
​Επιπλέον ανέφερε τη στήριξη του στο πρόσωπο του νέου προέδρου που με την εμπειρία των τεσσάρων ετών ως μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου γνωρίζει ήδη τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο του Λιμενικού Ταμείου.
 
Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του 2019 ο κ. Ασπραδάκης πραγματοποίησε μία αποτίμηση του έργου του Λιμενικού Ταμείου και αναφέρθηκε σε μία σειρά από μελέτες και έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να βελτιώσουν και να αναδείξουν τις περιοχές αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας.
 
Παράλληλα ο κ. Ασπραδάκης έκανε πρόταση ενοικίασης χώρου για μόνιμη στέγαση του λιμενικού ταμείου προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση της υπηρεσίας και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
 
Απο το γραφείο τύπυ
 

Σχετικά άρθρα

Όμορφη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως στην πόλη της Σητείας

Η καθιερωμένη εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης»

Νέο τροχαίο στην Κρήτη με θύμα διανομέα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Σινάνη με θύμα δικυκλιστή, διανομέα φαγητού

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Δευτέρας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

O Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα

Αιδώς είναι η κατάσταση στον ΒΟΑΚ μετά από 50 Χρόνια !!!

Απάντηση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Λασιθίου Μανόλη Αβραμάκη, σχετικά με το άρθρο του κ. Μανόλη Μενεγάκη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

ΡΑΕ σε ΑΔΜΗΕ: Προχωρήστε το καλώδιο Κρήτης – Αττικής

Σύμφωνα με τους κύκλους του ΑΔΜΗΕ η ΡΑΕ αργεί να αποχαρακτηρίσει το ελληνικό τμήμα της μεγάλης ηλεκτρικής διασύνδεσης «Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας» από «έργο κοινού ενδιαφέροντος» (PCI) ως «εθνικό έργο»

Ο συνδυασμός «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» συγχαίρει τον Δήμο Ιεράπετρας για την επιτυχή διεξαγωγή του Final-4 στο Βόλεϊ

Η Ιεράπετρα στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντός σε όλη την Ελλάδα το διήμερο των αγώνων

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.