Οικονομία

Τέλος του μήνα το σχέδιο για την προστασία της α΄ κατοικίας - Λύση για χιλιάδες δανειολήπτες

#
06.02.2019 15:13

Σχέδιο νόμου για την προστασία της α’ κατοικίας ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση στην Βουλή, το αμέσως επόμενο διάστημα

Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης απο το βήμα της Βουλής, το σχέδιο νόμου αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το τέλος του μήνα και όπως είπε “θα οδηγήσει σε γρήγορες και ουσιαστικές λύσεις για τους δανειολήπτες”.
 
Ανάμεσα στα σημεία που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο είναι η προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση να περιλαμβάνει μεγαλύτερο εύρος δανειοληπτών που θα αποπληρώνουν τα δάνεια τους με μικρότερες δόσεις.
 
Παράλληλα προανήγγειλε πως σύντομα θα κατατεθεί στην Βουλή και το νομοσχέδιο για την αναπτυξιακή τράπεζα όπου θα καλύψει το χρηματοδοτικό κενό των τραπεζών.
 
“Εμείς παραλάβαμε μια χώρα σε αδιέξοδο και καταφέραμε να αλλάξουμε την φορά των πραγμάτων. Απο την αύξηση της ανεργίας περάσαμε στην σταδιακή μείωση της” είπε ο ίδιος κι επιτέθηκε στην αντιπολίτευση λέγοντας πως διαψεύστηκαν οι καταστροφολογίες της ΝΔ.
 
 
dikaiologitika.gr

Σχετικά άρθρα

Εφορία: Τι αλλάζει με τα ηλεκτρονικά βιβλία – Πότε μπαίνουν σε λειτουργία

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) άρχισε να στήνει την ηλεκτρονική εφαρμογή

«Μπαράζ» πληρωμών: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αναλυτικά όλες οι πληρωμές

Δραγασάκης: Εγγυόμαστε ότι δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο

Στα θετικά στοιχεία που καταγράφει η ελληνική οικονομία μέσα από το συγκεκριμένο σχέδιο που υλοποιεί η κυβέρνηση, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, ενώ για το αφορολόγητο είπε χαρακτηριστικά «εγγυόμαστε ότι δεν θα μειωθεί»

Τράπεζες: Ειδική αργία στις συναλλαγές 19 και 22 Απριλίου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών θα ισχύσει για το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα κατά την 19η και 22α Απριλίου 2019

Μετά το Πάσχα η ρύθμιση για τις 120 δόσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Για μετά το Πάσχα μετατίθεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Επιδόματα: Ποιοι θα δουν σήμερα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Το δώρο Πάσχα και το επίδομα ανεργίας στους ανέργους αλλά και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ θα καταβληθούν σήμερα Πέμπτη

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.