Ιεράπετρα

Τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα στην Ιεράπετρα

#
11.01.2019 13:42

Τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα στην Ιεράπετρα

Τα φετινά Χριστούγεννα στον Δήμο Ιεράπετρας ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν για το πλήθος και τη λαμπρότητα των εκδηλώσεων καθώς και για τον πλούσιο στολισμό
 
Η Δημοτική Αρχή μερίμνησε εγκαίρως τη δρομολόγηση των διαδικασιών και των ενεργειών ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν στο έπακρο μικροί και μεγάλοι το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
 
Οι συνεχείς εκδηλώσεις και ο εντυπωσιακός στολισμός σε συνδυασμό με το πλήθος δραστηριοτήτων για τα παιδιά (τρενάκι, καρουζέλ, Χριστουγεννιάτικο χωριό κ.α.)  συνέθεσαν την ονειρική ατμόσφαιρα που όλοι αναπολούμε από τις μέρες των Χριστουγέννων.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε:
 
«Δουλέψαμε από νωρίς και συντονισμένα επιδιώκοντας κάθε Χριστούγεννα στον Δήμο Ιεράπετρας να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα.
 
Αφουγκραστήκαμε την κοινή επιθυμία για φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και ανταποκριθήκαμε δουλεύοντας σκληρά για να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό και να πραγματοποιήσουμε την κάθε προσδοκία.
 
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. κ. Μάνο Γεωργαλάκη και όλο το προσωπικό του Δήμου, τον εμπορικό σύλλογο Ιεράπετρας και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη, τον σύλλογο Καφέ Εστίασης και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Μιχελαράκη, τον σύλλογο επαγγελματοβιοτεχνών τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γιακουμάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Νεοφώτιστο, τα σχολεία, τους φορείς και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στο στήσιμο, στη διοργάνωση και στη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων και στη διαμόρφωση του εορταστικού σκηνικού.
 
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εισπράξαμε τη χαρά και τη συμμετοχή τόσο πολύ κόσμου και προσφέραμε στην πόλη μας και στους συμπολίτες μας τα Χριστούγεννα που τους αξίζουν».
-->

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας σε όσους βοήθησαν με το σχολικό έτος 2018-19

Γενική παραδοχή είναι ότι εκπαίδευση αποτελεί στην ουσία και στην πράξη μια από της βασικότερες λειτουργία της κοινωνίας

Μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην Ιεράπετρα

Η πρόεδρος Ιωάννα Μελάκη στον Ηχώ 99,8 για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Συγχαρητήρια στους μαθητές που αρίστευσαν στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας που αρίστευσαν κατά τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις περιόδου Μαΐου- Ιουνίου 2019

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κλαίρη Ψυλλινάκη συναντά συλλόγους και φορείς

Στο πλαίσιο της περιοδείας της εν όψει εθνικών εκλογών

Καταδικαστέα η βία στην Ιεράπετρα – Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό της σύριγγας στον Άγιο Νικόλαο

Η Μαρία Σπινθούρη διοικήτρια των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Λασιθίου για τα περιστατικά σε Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου

Μέχρι τις 28 Ιουνίου οι εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας

Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν ή να μετεγγραφούν για το νέο σχολικό έτος 2019-2020

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.