Δώρα αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τα νηπιαγωγεία Φερμών και Κεντριού

30.12.2018 11:36

Μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να βάλουμε στόχους μικρούς και μεγάλους, να καταστρώσουμε σχέδια και να διαγράψουμε το δρόμο προς την πραγματοποίησή τους; Να φανταστούμε και να σχεδιάσουμε το ιδανικό σχολείο; Να παρέμβουμε στο δικό μας για να γίνει πιο συναρπαστικό, πιο ενδιαφέρον;

Μέσω του e-Twinning προγράμματος μας :
 
“Ι can touch a cloud …I can dream my school”.
 
“Μπορώ να αγγίξω ένα σύννεφο … Μπορώ να ονειρευτώ το σχολείο μου»,

 
Το Νηπιαγωγείο Κεντριού με τους μαθητές του και τις εκπαιδευτικούς Παπουτσάκη Καλλιόπη , Τσιάντα Ανδρομάχη και Δήμητρα Αγγελακούδη καθώς και το νηπιαγωγείο Φερμών με τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς Καλαϊτζάκη Αικατερίνη και Κωνσταντίνα Λαμπράκη μαζί με άλλα 13 νηπιαγωγεία, 19 νηπιαγωγούς και 316 νήπια, μπορούν να ονειρεύονται, μπορούν να μαθαίνουν τον τρόπο να πετυχαίνουν τα όνειρά τους, μπορούν να σκεφτούν το σχολείο που επιθυμούν, να οργανώνουν δραστηριότητες και να συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! 
 
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αυτές τις γιορτινές μέρες ονειρευόμαστε να προσφέρουμε Δώρα Αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

 
Με όλη μας την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση εκπρόσωποι εκπαιδευτικοί , γονείς και παιδιά  του προγράμματος μας, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειο Νοσ/μείου. μεταφέροντας τα πακέτα που κατέφθασαν από όλα τα σχολεία του προγράμματός  και περιείχαν βιβλία, παιχνίδια και γραφική ύλη. Τα πακέτα με περισσή αγάπη ετοίμασαν τα 15 νηπιαγωγεία, οι 24 νηπιαγωγοί, τα 316 παιδιά και οι γονείς τους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα eTwinning “Ι can touch a cloud …I can dream my school”. ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στέκονται πάντα στο πλευρό μας σε ό,τι κι αν χρειαστεί !

 
Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου Παϊσης Παυλίδης και ο διευθυντής της κλινικής που τους συνεχάρη για την παραπάνω δράση !

 
Τραγουδήσαν όλοι μαζί τα κάλαντα, δόθηκαν τα δώρα τους, συζήτησαν  για όσα μαθαίνουμε στο πρόγραμμά μας, χορέψανε, ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά που νοσηλεύονταν και φύγανε γεμάτοι υπέροχα συναισθήματα!
 
Με ευχές για Υγεία, Χαρά, Όνειρα & Παιδικά Χαμόγελα!!!