Ιεράπετρα

Δώρα αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τα νηπιαγωγεία Φερμών και Κεντριού

#
30.12.2018 11:36

Μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να βάλουμε στόχους μικρούς και μεγάλους, να καταστρώσουμε σχέδια και να διαγράψουμε το δρόμο προς την πραγματοποίησή τους; Να φανταστούμε και να σχεδιάσουμε το ιδανικό σχολείο; Να παρέμβουμε στο δικό μας για να γίνει πιο συναρπαστικό, πιο ενδιαφέρον;

Μέσω του e-Twinning προγράμματος μας :
 
“Ι can touch a cloud …I can dream my school”.
 
“Μπορώ να αγγίξω ένα σύννεφο … Μπορώ να ονειρευτώ το σχολείο μου»,

 
Το Νηπιαγωγείο Κεντριού με τους μαθητές του και τις εκπαιδευτικούς Παπουτσάκη Καλλιόπη , Τσιάντα Ανδρομάχη και Δήμητρα Αγγελακούδη καθώς και το νηπιαγωγείο Φερμών με τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς Καλαϊτζάκη Αικατερίνη και Κωνσταντίνα Λαμπράκη μαζί με άλλα 13 νηπιαγωγεία, 19 νηπιαγωγούς και 316 νήπια, μπορούν να ονειρεύονται, μπορούν να μαθαίνουν τον τρόπο να πετυχαίνουν τα όνειρά τους, μπορούν να σκεφτούν το σχολείο που επιθυμούν, να οργανώνουν δραστηριότητες και να συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! 
 
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αυτές τις γιορτινές μέρες ονειρευόμαστε να προσφέρουμε Δώρα Αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

 
Με όλη μας την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση εκπρόσωποι εκπαιδευτικοί , γονείς και παιδιά  του προγράμματος μας, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειο Νοσ/μείου. μεταφέροντας τα πακέτα που κατέφθασαν από όλα τα σχολεία του προγράμματός  και περιείχαν βιβλία, παιχνίδια και γραφική ύλη. Τα πακέτα με περισσή αγάπη ετοίμασαν τα 15 νηπιαγωγεία, οι 24 νηπιαγωγοί, τα 316 παιδιά και οι γονείς τους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα eTwinning “Ι can touch a cloud …I can dream my school”. ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στέκονται πάντα στο πλευρό μας σε ό,τι κι αν χρειαστεί !

 
Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου Παϊσης Παυλίδης και ο διευθυντής της κλινικής που τους συνεχάρη για την παραπάνω δράση !

 
Τραγουδήσαν όλοι μαζί τα κάλαντα, δόθηκαν τα δώρα τους, συζήτησαν  για όσα μαθαίνουμε στο πρόγραμμά μας, χορέψανε, ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά που νοσηλεύονταν και φύγανε γεμάτοι υπέροχα συναισθήματα!
 
Με ευχές για Υγεία, Χαρά, Όνειρα & Παιδικά Χαμόγελα!!!
 
 
-->

Σχετικά άρθρα

Το Σάββατο η αυλαία του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

Το φεστιβάλ ανοίγει η Άννα Φόνσου με ένα μικρό αφιέρωμα στο "Σπίτι του Ηθοποιού" ως πρόεδρος του Ιδρύματος

Το σκέφτεται ο Μαλλιωτάκης για τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο

Στον Ηχώ 99,8 για μεταφορικό ισοδύναμο και ΠΝΟ

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Καλιοντζής: Κάθε μέρα έχουμε φωτιές

31 Οκτωβρίου το τέλος της αντιπυρικής περιόδου

Κάλεσμα σε επιστημονικούς φορείς για τη στελέχωση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ιεράπετρας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους μέχρι τις 18/11/2019

Η Ένωση Γονέων για το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Ο πρόεδρος της ένωσης, κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου στον Ηχώ 99,8 και για το θέμα της κατάληψης του 1ου Γυμνασίου

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.