Ιεράπετρα

Δώρα αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τα νηπιαγωγεία Φερμών και Κεντριού

#
30.12.2018 11:36

Μπορούμε να κάνουμε όνειρα, να βάλουμε στόχους μικρούς και μεγάλους, να καταστρώσουμε σχέδια και να διαγράψουμε το δρόμο προς την πραγματοποίησή τους; Να φανταστούμε και να σχεδιάσουμε το ιδανικό σχολείο; Να παρέμβουμε στο δικό μας για να γίνει πιο συναρπαστικό, πιο ενδιαφέρον;

Μέσω του e-Twinning προγράμματος μας :
 
“Ι can touch a cloud …I can dream my school”.
 
“Μπορώ να αγγίξω ένα σύννεφο … Μπορώ να ονειρευτώ το σχολείο μου»,

 
Το Νηπιαγωγείο Κεντριού με τους μαθητές του και τις εκπαιδευτικούς Παπουτσάκη Καλλιόπη , Τσιάντα Ανδρομάχη και Δήμητρα Αγγελακούδη καθώς και το νηπιαγωγείο Φερμών με τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς Καλαϊτζάκη Αικατερίνη και Κωνσταντίνα Λαμπράκη μαζί με άλλα 13 νηπιαγωγεία, 19 νηπιαγωγούς και 316 νήπια, μπορούν να ονειρεύονται, μπορούν να μαθαίνουν τον τρόπο να πετυχαίνουν τα όνειρά τους, μπορούν να σκεφτούν το σχολείο που επιθυμούν, να οργανώνουν δραστηριότητες και να συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! 
 
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αυτές τις γιορτινές μέρες ονειρευόμαστε να προσφέρουμε Δώρα Αγάπης στο Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

 
Με όλη μας την αγάπη, τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση εκπρόσωποι εκπαιδευτικοί , γονείς και παιδιά  του προγράμματος μας, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, το Πρότυπο Σχολείο του Ιπποκράτειο Νοσ/μείου. μεταφέροντας τα πακέτα που κατέφθασαν από όλα τα σχολεία του προγράμματός  και περιείχαν βιβλία, παιχνίδια και γραφική ύλη. Τα πακέτα με περισσή αγάπη ετοίμασαν τα 15 νηπιαγωγεία, οι 24 νηπιαγωγοί, τα 316 παιδιά και οι γονείς τους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα eTwinning “Ι can touch a cloud …I can dream my school”. ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στέκονται πάντα στο πλευρό μας σε ό,τι κι αν χρειαστεί !

 
Τους εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου Παϊσης Παυλίδης και ο διευθυντής της κλινικής που τους συνεχάρη για την παραπάνω δράση !

 
Τραγουδήσαν όλοι μαζί τα κάλαντα, δόθηκαν τα δώρα τους, συζήτησαν  για όσα μαθαίνουμε στο πρόγραμμά μας, χορέψανε, ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά που νοσηλεύονταν και φύγανε γεμάτοι υπέροχα συναισθήματα!
 
Με ευχές για Υγεία, Χαρά, Όνειρα & Παιδικά Χαμόγελα!!!
 
 
-->

Σχετικά άρθρα

Στις 25 Αυγούστου η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας

Η τελετή θα λάβει χώρα στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 20 00. Στην ίδια τελετή θα ορκιστούν και τα τοπικά συμβούλια

Στην Παραλία του Περιστερά οι φωλιές της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα

Μετά την Γρα - Λυγιά φωλιές καρέτα καρέτα κοντά σε παραλία του Περιστερά Ιεράπετρας

Το μήνυμα του Σεβ Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Κυρίλλου για την εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου

Δεκαπεναύγουστος 2019

Το μήνυμα του δημάρχου Ιεράπετρας για τον Δεκαπενταύγουστο

H αυριανή ημέρα είναι από τις σημαντικότερες για την Ορθοδοξία. Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου, η γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Ανοιχτή συζήτηση για την πολιτιστική ανάπτυξη της παλιάς πόλης της Ιεράπετρας και του Καβουσίου το Σάββατο 17 Αυγούστου

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας και ώρα 20.00

Νέος πρόεδρος για τα Λιοντάρια

Ο επιτυχημένος επαγγελματίας κ. Μαγούλης στο τιμόνι της Αναγέννησης!

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.