Συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού του Ηχώ 99,8 που πετάνε για Βερολίνο και Βουδαπέστη

02.11.2018 13:35

Δείτε τους νικητές

 
Πραγματοποιήθηκε  σήμερα η κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσαν ο Ηχώ 99,8 και το hxonews.gr σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο RoundTravel. Ο νικητής κέρδισε ένα ταξίδι  για δυο άτομα στο Βερολίνο και   ήδη ετοιμάζει  βαλίτσες  για έναν μοναδικό προορισμό. Βερολίνο,  μία πόλη με μεγάλη ιστορία που σίγουρα θα σας γοητεύσει τόσο για τα αρχιτεκτονικά του κτήρια όσο και για την ξεχωριστή ομορφιά του!! Ένα ταξίδι ζωής για να γεμίσετε εμπειρίες που θα χαραχτούν στο μυαλό ως αξέχαστες αναμνήσεις! Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε το προφίλ στο fb  ΄΄ Μάνος - Τόνια΄΄ .
 
Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε με τη συμμετοχή του υπεύθυνου του RoundTravel κ. Α. Αγγουράκη. Ο οποίος επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη για τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό προσφέροντας ένα ακόμη μοναδικό δώρο. Ένα ταξίδι στη μαγευτική Βουδαπέστη. Η κλήρωση έγινε επιτόπου και νικητής αναδείχθηκε η κα Μάγδα Ρηγάκη 
 
 
Ο Ηχώ 99,8 και το hxonews.gr ευχαριστούν το RoundTravel για τη συνεργασία,  συγχαίρουν τους νικητές του διαγωνισμού και τους εύχονται να απολαύσουν ένα όμορφο ταξίδι.  
 
Περιμένουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο απο το ταξίδι τους!!!