Ιεράπετρα

Οι ομορφιές της Ιεράπετρας με τη ματιά του Αλέξανδρου Μαχαιρά

#
04.09.2018 13:57

Travel Video: Ierapetra and surroundings

Το κινηματογραφικό στούντιο Μαγικός Φανός έχει ξεκινήσει παραγωγή για την δημιουργία ενός βίντεο ταξιδιωτικού οδηγού για την τουριστική προώθηση της περιοχής της Ιεράπετρας.
 
Περιλαμβάνει 1 βίντεο  δύο επεισοδίων συνολικής διάρκειας 24 – 30 λεπτών  όπου παρουσιάζουν την περιοχή της Ιεράπετρας με τις παραλίες της , τα βουνά , ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα , φυσιολατρικούς προορισμούς , καθώς και συστάσεις στους επισκέπτες για την διαμονή , διατροφή , διασκέδαση , αγορές  , δραστηριότητες και ότι άλλο περικλείει την αναψυχή και καλοπέραση τους.
 
Οδηγός στην παρουσίαση του είναι ένα “ξεναγός” μέσω του οποίου προβάλλεται η Ιεράπετρα , η νήσος Χρυσή και τα γύρω χωριά μέσα από ένα πολύ εύθυμο και αισθητικά απολαυστικό βίντεο καθώς και επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν με την ποιότητα και τις υπηρεσίες τους , δημιουργώντας έναν αναλυτικό ταξιδιωτικό οδηγό για έναν υπέροχο τουριστικό προορισμό για κάθε επισκέπτη όλων των ηλικιών.
 
Το βίντεο θα γυριστεί με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας για άψογη εικόνα και ήχο , με εναέρια , επίγεια και υποθαλάσσια πλάνα συνδυάζοντας την τηλεοπτική και κινηματογραφική αισθητική.
 
Θα υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες ,  πρόσβαση , χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς και μετάφραση στ αγγλικά και γαλλικά.  Περισσότερες γλώσσες μπορούν να προστεθούν έπειτα από συνεννόηση με τους διαφημιζόμενους.
 
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και το βίντεο θα δημοσιευτεί τον Μάρτιο του 2019, έτοιμο για την νέα τουριστική σεζόν.
 
Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο και μέσω social media (facebook , youtube) και θα προστεθεί σε σελίδες τουριστικού ενδιαφέροντος που ασχολούνται με την περιοχή της Ιεράπετρας
 
Στην πρώτη δημοσίευση θα γίνει χορηγούμενο με 17.000 εως 30.000 αναμενόμενες προβολές σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να επισκεφτούν την Κρήτη. Θα βρίσκεται στις αναζητήσεις στο google για την περιοχή της Ιεράπετρας καθώς και στα πρώτα βίντεο στην αναζήτηση στο youtube.
 
Οι θέσεις για τους διαφημιζόμενους είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες αφού παρουσιάζεται μια επιχείρηση ανά είδος και τοποθεσία και αφορούν όλη την περιοχή της Ιεράπετρας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το βίντεο τουριστικό ταξιδιωτικό οδηγό μπορούν να επικοινωνήσουν με τους παρακάτω τρόπους:
 
 
 
τηλ: 6939892243
 
Μαγικός Φανός Film Studio
 
Αλέξανδρος Μαχαιράς
 
Φωτογραφίες Αλέξανδρος Μαχααιράς / Ιωάννης Μεταξάκης
-->

Σχετικά άρθρα

Με το κιάλι ψάχνουν οι καταστηματάρχες τους τουρίστες στην Ιεράπετρα

Κλειστοί δρόμοι χωρίς σήμανση κλειστό μουσείο, κλειστό το Σπίτι του Ναπολέων... που θα πάει ο τουρίστας;

Διακοπές ρεύματος την Τρίτη σε διάφορες περιοχές της Ιεράπετρας

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ

Στην Ιεράπετρα η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης 25 - 27 Ιουνίου

Με σκοπό να βρεθεί με τοπικές Αρχές και δανειολήπτες

Εκδήλωση - Συζήτηση με την υποψήφια της ΟΚΔΕ Λασιθίου Μαρία Κτιστάκη στην Ιεράπετρα

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 18.30, μικρή αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σταυρακάκη Λουτριανάκη στον Κουτσουρά

Βουλευτικές εκλογές 2019

Χωρίς νερό και ρεύμα το κέντρο της Ιεράπετρας

Εξαγριωμένοι οι καταστηματάρχες του κέντρου

Ψάχνετε κάποια εκπομπή και δεν την βρίσκατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας το κουμπί επικοινωνία.