Πως θα διαλέξεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει;

16.05.2018 12:25

Ημερίδες συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού από τα Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς Ιεράπετρας προσκαλεί τους μαθητές της Ιεράπετρας  και τους κηδεμόνες τους  στην ανοιχτή ημερίδα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει τη Παρασκευή 18 Μαΐου στις έξι η ώρα το απόγευμα στην αίθουσα «Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθούν οι επικείμενες αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος και του τρόπου εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Θα ακολουθήσει διεξοδική παρουσίαση των σχολών και των τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχέση με το αντικείμενο σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές με βάση τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας, ενώ θα αναλυθεί και η χρησιμότητα των σταθμισμένων test προσωπικότητας και επαγγελματικών ενδιαφερόντων στην επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Παράλληλα το Φροντιστήριο Πουκαμισάς Ιεράπετρας δίνει την δυνατότητα στους παρευρισκομένους μαθητές να ανακαλύψουν δωρεάν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους και τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα μέσω των σταθμισμένων Τεστ Ariston.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 28420-23100 και 28420-23333.
 
 
 
Ο υπεύθυνος κ. Μάρκος Άρχων μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις εκδηλώσεις αναλύοντας στη συνέχεια ενδιαφέροντα στοιχεία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές εν όψει των εξετάσεων
 
 
 
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

 Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στον Άγιο Νικόλαο όπου το Φροντιστήριο Πουκαμισάς Αγίου Νικολάου προσκαλεί τους μαθητές της πόλης  και τους κηδεμόνες τους  στην ανοιχτή ημερίδα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαΐου στις έξι η ώρα το απόγευμα στην αίθουσα του «Επιμελητηρίου Λασιθίου».
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 28410-21226.