Εκδήλωση ενίσχυσης του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας με τον Βασίλη Σταυρακάκη

13.03.2018 10:21

Για άλλη μια χρονιά το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ιεράπετρα ετοιμάζει μια μεγάλη εκδήλωση για την ενίσχυση της δράσης του!

Αυτό το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΣΤΡΙΑ ο Βασίλης Σταυρακάκης μαζί με την πλούσια ορχήστρα του αλλά και οι τοπικοί καλλιτέχνες που ενθουσίασαν πέρυσι, Μαριάννα Λιανάκη, Μανώλης Καραβελάκης, Γιώργος Συλλιγαρδάκης, και ο Κωνσταντίνος Τσιαντρής θα είναι αυτοί που θα δώσουν τον τόνο για μια εκδήλωση προσφοράς.
 
Ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Ανδρέας Μαμαντόπουλος κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί και να γεμίσει την αίθουσα για την ενίσχυση της δουλειάς που γίνεται κάθε χρόνο με μοναδικό χρηματοδότη τον κόσμο της πόλης, αφού ο Ερυθρός Σταυρός δεν επιχορηγείται από πουθενά.
 
Μια δουλειά την οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθε να δει από κοντά ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού ώστε να μελετήσει το ενδεχόμενο να γίνουν ανάλογες δράσεις και σε άλλα τμήματα της χώρας. Κοινωνικό Ιατρείο δεν υπάρχει πουθενά αλλού  τονίζει ο κ. Μαμαντόπουλος, οι εμβολιασμοί σε ευάλωτες ομάδες έχουν θωρακίσει την πόλη με όλους κερδισμένους, ενώ και το πρόγραμμα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, είχε τεράστια επιτυχία, με πολλές περιπτώσεις που γυναίκες της περιοχής γλίτωσαν τα χειρότερα μετά από την εξέταση.
 
Ο κ. Μαμαντόπουλος ευχαρίστησε  το ξενοδοχείο Όστρια και τον ιδιοκτήτη Γιώργο Τζαράκη που για 3η χρονιά, εκτιμώντας την προσφορά του τμήματος, παραχωρεί δωρεάν την αίθουσα και το φαγητό της εκδήλωσης ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ενίσχυση από το εισιτήριο που θα κοστίζει 15 ευρώ.
 
Κρατήσεις γίνονται στο τηλ: 28420 25711