Οικογένεια στο Ηράκλειο ζητά βοήθεια

08.02.2018 18:44

Χθες πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα

 
Μία οικογένεια Ηρακλειωτών έχει ανάγκη τη στήριξη όσων μπορούν να βοηθήσουν. Χθες, συνεργείο της ΔΕΗ αποπειράθηκε να κόψει το ρεύμα του σπιτιού, όπου ζουν ένα ζευγάρι με τους ηλικιωμένους γονείς του συζύγου, το οποίο προσπαθεί με ό,τι μέσα διαθέτει να σπουδάσει την 20χρονη κόρη του.
 
Όπως εξηγεί  ο σύζυγος, είχε προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ, όμως αδυνατούσε να καταβάλει τη δόση κι έτσι κινδυνεύει, ακόμα μια φορά, να μείνει χωρίς ρεύμα. Χθες, ο πατέρας του παρακάλεσε τους εργαζόμενους της εταιρείας να μην προχωρήσουν στη διακοπή ηλεκτροδότησης, όπως και έκαναν, αφού διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας.
 
Ο ηλικιωμένος πατέρας του αντιμετωπίζει σημαντικά αναπνευστικά προβλήματα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο. Αδυνατεί να εργαστεί και προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες τεσσάρων ατόμων.
 
Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την οικογένεια, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 69 95610031 ή να καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό της Παγκρήτιας Τράπεζας (50 925 -5).
 
 
 
Πηγή: patris.gr