Ψηφίζουμε τη Γεραπετρίτισα Μύριαμ Τρυπίδη για Miss Κρήτη 2017

30.11.2017 12:27

Η διαδικασία της ψηφοφορίας

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη διεξαγωγή του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, στις 10 το βράδυ.
 
Παρουσιάστρια στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς θα είναι η Β’ Αναπλ. MissÂΚρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 κοπέλες από όλη την Κρήτη ενώ η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου.
 
Να τονίσουμε πως το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της MissÂΚρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της MissÂΚρήτη Γιάνγκ 2017, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στέλνοντας sms,Âτην αγαπημένη του φιναλίστ. Όλες τις φιναλίστ καθώς και πληροφορίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στα socialÂmediaÂτου διαγωνισμού.
 
 
 
Για να ψηφίσεις τη Γεραπετρίτισα Μύριαμ Τρυπίδη για Miss Κρήτη 2017
 
Στείλε ΚΤ 09 στο 54454

 ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται πωλήτρια Σε πρατήριο άρτου