Μεταφορική «ΛΑΖΑΡΟΣ» - ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΥ

20.11.2017 09:49

Εμπειρία, συνέπεια και αξιοπιστία για τον αγρότη, τον επαγγελματία και τον ιδιώτη

Η Μεταφορική ΛΑΖΑΡΟΣ – ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΥ δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων εδώ και 30 χρόνια. Η εμπειρία τόσων χρόνων , η συνέπεια και η αξιοπιστία μας κάνει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους επαγγελματίες και ιδιώτες συνεργάτες μας. 


 
Οι άρτιες  εξοπλισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθηκευτικών χώρων και ψυκτικών θαλάμων , ο μεγάλος στόλος ιδιόκτητων φορτηγών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας κάνουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε μεταφορική σας ανάγκη.


 
Με σύγχρονα μέσα παραλαμβάνουμε από το χωράφι τα κηπευτικά και τα μεταφέρουμε γρήγορα και σίγουρα στις αγορές σε τιμές που συμφέρουν , γιατί ο κάθε αγρότης χρειάζεται για την μεταφορά των κηπευτικών του έναν αξιόπιστο συνεργάτη.


 
Αναλαμβάνουμε οικοσκευές και αμπαλάζ  από και προς όλη την Ελλάδα. Μεταφέρουμε την οικοσκευή σας και σας την παραδίνουμε σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε , γρήγορα με ασφάλεια και αξιοπιστία.
 

 
Η Μεταφορική ΛΑΖΑΡΟΣ – ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΥ διαθέτει υπερσύγχρονο σύστημα μηχανογραφημένης παρακολούθησης πελατών και αντικαταβολών  καταστώντας μας άρτια οργανωμένους . Η άριστη συνεργασία με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών διασφαλίζει την απευθείας μετακίνηση των εμπορευμάτων από και προς την  Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.


 
Η Μεταφορική ΛΑΖΑΡΟΣ – ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΙ είναι μία επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία και τον ιδιώτη καλύπτοντας με τον πιο αποτελεσματικό και πιο οικονομικό τρόπο τις μεταφορικές του ανάγκες.