Α. Χηνόπουλος: Εμείς φέρνουμε επισκέπτες για τη Χρυσή. Ας το «εκμεταλλευτούν» αυτό οι αρμόδιοι

13.07.2017 11:33

Αν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα η Χρυσή δεν θα είχε επισκεψιμότητα

Την δική του άποψη  για την κατάσταση στη νήσο Χρυσή  ανέλυσε σε συνέντευξή του στον Ηχώ fm 99,8 ο ένας εκ των  πλοιοκτητών που εκτελούν δρομολόγια προς και από τη Χρυσή.  Ο κ. Χηνόπουλος  μίλησε για τις επιπτώσεις από το αιφνιδιαστικό  κλείσιμο των καντινών στη Χρυσή με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι επισκέπτες σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στη Χρυσή. Κάποια παράπονα ακούγονται για την καθαριότητα . Θεωρούμε ότι εάν υπήρχαν σοβαρά ζητήματα τότε δεν θα είχαμε επισκεψιμότητα. Το πρόβλημα που προέκυψε με τις καντίνες είναι σημαντικό . Εξ αιτίας αυτού  δημιουργήθηκε όμως και ένα κλίμα ταραχής. Από εκεί και πέρα η  Ιεράπετρα έχει πρόβλημα λιμενικών εγκαταστάσεων. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με απόφασή του όρισε το πώς και τις ώρες που θα γίνεται η αναχώρηση των πλοίων ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα.
 Ανέφερε στη συνέχεια ότι γίνεται προσπάθεια από τη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , ώστε να βρεθούν λύσεις σε διάφορα προβλήματα και επιπλέον γίνεται προσπάθεια ώστε οι  επισκέπτες να παραμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα στην πόλη, να κάνουν τη βόλτα τους  και σε αυτό έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Ως εταιρία έχουν  και  καλή συνεργασία και με το Λιμεναρχείο .
Δεν είμαστε μια ξένη εταιρία  όπως ίσως κάποιοι θεωρούν , είμαστε μια κρητική εταιρία που δραστηριοποιείται ε 5 πλοία στο νομό με δρομολόγια από Ιεράπετρα προς Χρυσή και από Μακρύ Γιαλό προς Κουφονήσι.  Δίνουμε  εργασία σε 55  άτομα  στο Λασίθι, ενοικιάζουμε διαμερίσματα στην Ιεράπετρα  αλλά  και καταστήματα  - έκδοση εισιτηρίων- στην ευρύτερη περιοχή στο πλαίσιο της δραστηριότητάς μας και τροφοδοτούμαστε από καταστήματα της περιοχής.  Θεωρούμε  ότι στηρίζουμε  με την επιχειρηματικότητά μας την τοπική κοινωνία.  Όχι όμως  μόνο στον  οικονομικό τομέα  αλλά και με κοινωνική δράση . Με την δραστηριοποίηση της εταιρίας μας στην περιοχή αυξήθηκε η επισκεψημότητα. Το πώς θα το « εκμεταλλευτεί» αυτό η Ιεράπετρα δεν είναι θέμα δικό μας. Ας το δουν αυτοί που πρέπει, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Χηνόπουλος.
 
Ακολουθεί συνέντευξη Αθ. Χηνόπουλου:

 

ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται πωλήτρια Σε πρατήριο άρτου