Μελέτη καταλληλότητας οικοπέδου για εναπόθεση φυτικών υπολειμμάτων στην Ιεράπετρα

19.06.2017 09:35

Συνέλευση Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας καλεί τους αγρότες της περιοχής, για ενημέρωση των πεπραγμένων του και συζήτηση για τα αγροτικά προβλήματα του τόπου μας. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη «μικρή» αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 27/06/2017 και ώρα 20:00.  Η συμμετοχή  και η άποψή σας είναι σημαντική για όλους μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Εμμ. Μιχαλάκης  δήλωσε στον ΗΧΩ fm 99,8 για τα θέματα που θα συζητηθούν λέγοντας ότι καταρχήν θέλουν να ενημερώσουν τα μέλη τους  για τη νέα σύσταση του Δ.Σ. αλλά και την οικονομική κατάσταση και στη συνέχεια θα γίνει λόγος για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες. Είναι σημαντικό να υπάρχει προσέλευση των αγροτών γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και θέλουμε να ακούσουμε από τα μέλη μας τις προτάσεις τους για το πώς θέλουν τον σύλλογό τους  και πως μπορούμε να αγωνιστούμε  όλοι μαζί για τα ζητήματα που μας απασχολούν. 
Κατόπιν και σε ότι αφορά  το θέμα που έχει ανακύψει με την εναπόθεση  των φυτικών υπολειμμάτων ο κ. Μιχαλάκης είπε ότι έχει βρεθεί ένας χώρος,  χρειάζεται όμως να  ελεγχθεί εάν ο χώρος αυτός εγκρίνεται για τέτοια χρήση.
 
Ακολουθεί συνέντευξη Εμμ. Μιχαλάκη:ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...