Ένας σταυρός με τον Εσταυρωμένο σε μνημεία της Ιεράπετρας. Τι συμβαίνει; (φωτο)

12.06.2017 10:04

Εικόνες από τα μνημεία σε Ιεράπετρα και Μύρτος

Εντύπωση προκάλεσε ένας σταυρός που τις τελευταίες ημέρες είναι κολλημένος  στο άγαλμα ηρώων στην πλατεία Ελευθερίας Ιεράπετρας. Αυτός που το κόλλησε, όπως λένε οι πληροφορίες άφησε και δίπλα κάποιο σημείωμα που όμως στη συνέχεια αποκολλήθηκε. Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση  είναι ότι   κάτι ανάλογο  έγινε και στο μνημείο πεσόντων του Μύρτου. Ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Μύρτου κ. Αλέξανδρος Παντελάκης περιγράφει  μιλώντας στον ΗΧΩ fm 99,8 τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο ο ίδιος αφαίρεσε τον σταυρό και που τον εναπόθεσε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα όπως η ανάγκη να παρθούν μέτρα και να γίνουν παρεμβάσεις για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων εντός του χωριού. Κάλεσε κατοίκους και επισκέπτες να σέβονται τους κανόνες κυκλοφορίας και με τη σειρά τους να  βοηθήσουν ώστε να αποφεύγεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν  προβλεπόμενοι  χώροι  στάθμευσης.  
Κατόπιν τόνισε οτι σε κάποια σημεία τα κλαδιά δέντρων ακουμπάνε τα καλώδια της ΔΕΗ επισημαίνοντας τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς  καλώντας τους αρμόδιους να επιληφθούν. 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παντελάκη:
 
 
 ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...