Σχετικά άρθρα

2

<

1

9

2

0

0

2

2

0

A

0

2

1

2

2

0

0

2

8

0

0

E

1

f

f

OLIMPIAS: Νέες μέθοδοι στην κατασκευή μηχανημάτων ταξινόμησης αγροτικών προϊόντων

29.05.2017 09:05

Εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο ως κατασκευαστές – σχεδιαστές

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας "Olimpias" κ. Νίκος Ματζουράνης μίλησε στον ΗΧΩ fm 99,8  για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται λέγοντας ότι  η  Olimpias ασχολείται πάνω από 30 χρόνια αναπτύσσοντας νέες μεθόδους στην κατασκευή και σχεδιασμό μηχανημάτων διαλογής, συσκευασίας και ταξινόμησης αγροτικών προϊόντων. Η πολύχρονη εμπειρία τους  στο χώρο ως κατασκευαστές υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, τους  επιτρέπει να  προσφέρουν  γρήγορες, αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι αξιόπιστη και φιλική προς τον χρηστή.
Η εταιρία έχει  πελάτες από την Κρήτης ως τον Έβρο αλλά και στο εξωτερικό. Στο Λασίθι και την Ιεράπετρα κάνουν τα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα κρίνοντας μετά και τις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα  ότι υπάρχουν περιθώρια επέκτασης της δραστηριότητας της εταιρίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες αξίζει να επισκεφθείτε την Olimpias στο περίπτερό της στη Αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo  2017.
 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ματζουράνη:ΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...