Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που αγνοείται για τέταρτη μέρα στη Σητεία

12.05.2017 09:32

Η φωτογραφία του 83χρονου αγνοούμενου και τα στοιχεία του, δόθηκαν στη δημοσιότητά με την ελπίδα ότι θα βρεθούν τα ίχνη του ηλικιωμένου που αγνοείται εδώ και 4 μέρες

Πρόκειται για τον Γιάννη Χλουβεράκη που εξαφανίστηκε την Τρίτη 9 Μαίου από το Παλαίκαστρο Σητείας για να κλαδέψει χωράφι.
 
Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1,68 και βάρος 70-75 κιλά .Έχει μαύρα μάτια, φαλάκρα, μουστάκι και σκούρο δέρμα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακρυμάνικο καφέ πουλόβερ και από μέσα καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Φορούσε επίσης ένα σκούρο καπέλο τύπου τζόκεϊ.
 
 
Δυσκολεύει το έργο  η πυκνή βλάστηση
 
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΜΑΚ ,με τη βοήθεια σκύλου- ανιχνευτή, αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσωσης,  δεν υπήρξε μέχρι στιγμής αποτέλεσμα στην αναζήτηση του ηλικιωμένου.Μάλιστα παρά το γεγονός ότι "σαρώνονται" όλα τα σημεία, η πυκνή βλάστηση δυσκολεύει το έργο όσων μετέχουν στις έρευνες.
 
Και ιπτάμενο drone
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ένα ιπτάμενο drone ωστόσο οι ελιές και τα δέντρα που καλύπτουν την περιοχή δεν "βοηθούν" ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα και έτσι ίσως χρησιμοποιηθεί ξανά τις επόμενες μέρες.
 
Αν και αρχικά κινήθηκαν κυρίως στο «στίγμα» που δόθηκε και στο οποίο εκτιμάται ότι κινήθηκε την ημέρα εξαφάνισης ο 83χρονος, σήμερα όσοι μετέχουν στην αναζήτηση «ανοίγουν» το πεδίο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή. 
 
Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Αγγέλα Δουλγεράκη
 
Εσωτερικές φωτογραφίες: Γιάννης Δασκαλάκης
Πηγή: neakriti.grΕΑΣ Ιεράπετρας-ΚΕΑ: Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού Για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διαδικασία ...

Ζητείται μάγειρας από το εστιατόριο Brusco Ιεράπετρας Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται επιστάτης για καλλιέργειες θερμοκηπίων Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ...

Ζητείται πωλήτρια Σε πρατήριο άρτου