Χατζημαρκάκη: Μόνο με πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test η είσοδος στις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας

1:28 μ.μ. - Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021
01:11 μ.μ. - Δευ, 08/28/2021
Image: Χατζημαρκάκη: Μόνο με πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test η είσοδος στις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας

Ενημερώνει ο Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο εναρμόνισης μετά τη λήψη των νέων μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι της Covid-19

Ο Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο εναρμόνισης μετά τη λήψη των νέων μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι της Covid-19 ενημερώνει.

- Οι ανεμβολίαστοι δημότες και επισκέπτες, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και μέχρι την τροποποίηση ή άρση των μέτρων αυτών, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύουν Βεβαίωση αρνητικού μοριακού τεστ (PCR) 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας, για την είσοδό τους σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ή κλειστό δημοτικό χώρο του Δήμου Ιεράπετρας. Για παιδιά ηλικίας από 4 έως 11 ετών είναι υποχρεωτική η επίδειξη self-test.

- Οι εμβολιασμένοι δημότες και επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ενώ όσοι έχουν νοσήσει το Πιστοποιητικό Νόσησης όπου συγχρόνως θα γίνεται και ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους τους δημότες και επισκέπτες, εμβολιασμένους και μη, κατά την είσοδο και παραμονή τους σε όλους τους κλειστούς χώρους του Δήμου. Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική για βρέφη και παιδιά έως 4 ετών.