Χ. Χατζημαρκάκη - "ΟΠΟΥ ΓΕΙΡΕΙ Η ΒΑΡΚΑ" Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

10:06 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022
10:07 π.μ. - Δευ, 11/06/2022
Image: Χ. Χατζημαρκάκη - "ΟΠΟΥ ΓΕΙΡΕΙ Η ΒΑΡΚΑ" Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τι αναφέρει η Δημοτική Αρχή

Η Δημοτική Αρχή Καλαντζάκη, που τόσο σας αρέσει να αναφέρετε και να τη στοχοποιείτε κ. Πανταζή, ασχολείται στενά με το θέμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας καθημερινά και επισταμένα.

Η θέση μας και οι απαιτήσεις μας παραμένουν ξεκάθαρες εν αντιθέσει με εσάς που συνεχίζετε να κωφεύετε στα καλέσματά μας για μαζική συνοδοιπόρευση ώστε με κοινή τακτική, σχεδιασμό κινήσεων και συνεργασία να δώσουμε πραγματικές λύσεις.

Διατηρείτε “θολές” και άγνωστες θέσεις προκειμένου να στρίβετε κάθε φορά προς την κατεύθυνση που σας βολεύει ώστε να ασκείτε κριτική στη Δημοτική Αρχή. 

ΠΟΤΕ δεν έχετε υπάρξει ξεκάθαροι για το τι επιθυμείτε σχετικά με το Νοσοκομείο και δε στηρίζετε τις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Επομένως ούτε συγκρούεστε, ούτε διεκδικείτε, ούτε υποστηρίζετε, ούτε και προτείνετε κάποια ουσιαστική λύση. 

Απλά χρησιμοποιείτε ΚΑΙ το νοσοκομείο μας, ένα τόσο πολύπαθο ίδρυμα, με τόσο σημαντικό έργο για πολιτική αντιπαράθεση.

"Ψαρεύετε" συμπάθειες και ψήφους στα θολά νερά του νοσοκομείου.

Όσο αφορά τις νύξεις για αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής μόνο αστείες μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο και μόνο από το πλήθος και τη συχνότητα της ενασχόλησής μας, των συναντήσεών μας, των έντονων τοποθετήσεών μας και των επίμονων επισκέψεών μας σε Υπουργικά Γραφεία για να θίξουμε για ακόμα μία φορά τα θέματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας και να διεκδικήσουμε την ουσιαστική αναβάθμισή του.

Η Αντιδήμαρχος

Χρυσούλα Χατζημαρκάκη