Τροχαίο δυστύχημα: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του

7:34 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
07:07 π.μ. - Δευ, 11/34/2016
Image: Τροχαίο δυστύχημα: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του

Με τον πιο δραματικό τρόπο δόθηκε τέλος στη ζωή ενός άνδρα στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο ίδιος να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να απανθρακωθεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα -Βαγιονιάς στην περιοχή της Μεσαράς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατόπιν εκτροπής του οχήματος στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε.
 
Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το όχημα πήρε φωτιά και η "αντίστροφη μέτρηση" για τον 22χρονο είχε αρχίσει... καθώς το παλικάρι είχε εγκλωβιστεί μέσα στις κατεστραμμένες λαμαρίνες το αυτοκινήτου του μη μπορώντας να "απελευθερωθεί".
 
Στο σημείο  έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μοιρών που ανέσυρε από τα συντρίμμια τον νεαρό άνδρα για τον οποίο όμως το νήμα της ζωής είχε ήδη κοπεί, σβήνοντας και τη φωτιά στο λαμπαδιασμένο αυτοκίνητο.
 
Επίσης ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ δίχως όμως να χρειαστεί να μεταφέρει σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, το νεκρό άνδρα ενώ φως στα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό έχει αναλάβει να ρίξει η αστυνομία, με κλιμάκιο του Α.Τ Μοιρών που βρέθηκε ευθύς αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος να προχωράει άμεσα στη συλλογή των πρώτων στοιχείων.

Εικόνα αρχείου
 
Βάλια Μπούη
neakriti.gr