Τρίτη 7 Απριλίου: Παλλαϊκό ραντεβού στήριξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

7:34 π.μ. - Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020
07:03 π.μ. - Παρ, 27/34/2020
Image: Τρίτη 7 Απριλίου: Παλλαϊκό ραντεβού στήριξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Τώρα είναι η ώρα - Ανοιχτή Επιστολή του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η πρωτόγνωρη σε όλους οδυνηρή περιπέτεια της πανδημίας από τον Covid 19 προκάλεσε την αμηχανία του άγνωστου, την αγωνία και τον φόβο για το τι επέρχεται τις επόμενες μέρες, ακόμα και την απογοήτευση σε πάρα πολλούς , ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε στη μεγάλη μεταδοτικότητα αυτού του ιού. Όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα το πράξουμε. Με ατομική και συλλογική ευθύνη.

Τώρα καλούμαστε ως κοινωνία πολιτών της Νότιο-ανατολικής Κρήτης να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους , που μας έχουν ανάγκη. Στους ευπαθείς συγγενείς και συμπολίτες μας, στους μοναχικούς και φτωχούς συνανθρώπους μας, σ΄ αυτούς που θα νοσήσουν και θα χρειαστούν την υποστήριξη του Νοσοκομείου μας. Πάντα εφαρμόζοντας τους κανόνες που μας υποδεικνύουν οι εντεταλμένοι φορείς της πολιτείας.

Ως Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με συνέπεια θα σταθούμε δίπλα και υποστηρικτικά με κάθε τρόπο σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Ευχαριστώντας τους για το κουράγιο και την αυτοθυσία τους, πρέπει να μεριμνήσουμε αφ ενός για την ασφάλεια τους και αφ ετέρου για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη τους στον αγώνα που καλούνται να πραγματοποιήσουν. Γι αυτό και στον αγώνα αυτό, δεν πρέπει να τους αφήσουμε ούτε απροστάτευτους, ούτε άοπλους.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.

Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, γνωρίζοντας τη δεινή οικονομική συγκυρία, απευθύνεται σε όλους, άτομα, νοικοκυριά, συλλογικότητες, εταιρίες, επιχειρήσεις και φορείς. Την Τρίτη 7 Απριλίου καλούμε όλο το λαό της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας σε συστράτευση στήριξης του Νοσοκομείου. Με ότι ποσό μπορεί ο καθένας. Με μικρό συμβολικό ποσό ή μεγαλύτερο ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε ατόμου ή φορέα, στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια για να δεχθούμε τις συνέπειες αυτού του αόρατου εχθρού. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, για ένα μεγάλο, παλλαϊκό ραντεβού με ραδιομαραθώνιο, όπου όλοι μαζί θα αποδείξουμε τη συλλογική μας ευθύνη και ευαισθησία.

Συντονιζόμαστε όλοι μαζί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για το Ραδιομαραθώνιο στήριξης του Νοσοκομείου μας, την Τρίτη 7 Απριλίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας