Τραγική κατάληξη για τροχαίο στις Βούτες

6:00 π.μ. - Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016
06:11 π.μ. - Δευ, 21/00/2016
Image: Τραγική κατάληξη για τροχαίο στις Βούτες

Νεκρός ο ένας άνδρας

Τραγικός ήταν ο επίλογος του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο των Βουτών από το οποίο τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα. Κι αυτό γιατί ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά, ένας 52χρονος, υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η οποία άνοιξε εκτάκτως ενώ δεν εφημέρευε το νοσοκομείο. Το μοιραίο έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 52χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας άλλος άνδρας. 
 
Οι άλλοι τρεις τραυματίες και όχι δύο όπως είχε γίνει γνωστό στην αρχή, έχουν μεν τραυματιστεί όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να κινδυνεύει η ζωή τους. Πρόκειται για δύο γυναίκες, τη σύζυγο του άτυχου 52χρονου και την 14χρονη κόρη του καθώς και για τον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο θώρακα και τη λεκάνη και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 
 
Να σημειωθεί ότι η Κυριακή αυτή,όπως και κάθε τρίτη Κυριακή του Νοέμβρη, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη όλων εκείνων που έσβησαν στην άσφαλτο...

ekriti.gr