Τουριστική Περίοδος: Εύρεση Εργασίας & Προσωπικού

7:58 π.μ. - Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Παρ, 19/58/2021
Image: Τουριστική Περίοδος: Εύρεση Εργασίας & Προσωπικού

Ζούμε σε μια όμορφη χώρα που τα καλοκαίρια την προτιμούν χιλιάδες τουρίστες. Αγαπούν τα νησιά, τον ήλιο, τη θάλασσα και τις παραλίες

Την περίοδο του καλοκαιριού, αρκετοί ιδιοκτήτες εποχιακών επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες, προσλαμβάνουν περισσότερους εργαζόμενους για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Αντίστοιχα, πολύς κόσμος που είναι άνεργος ή ασχολείται με τα τουριστικά επαγγέλματα, θα ξεκινήσει να εργάζεται.

Πολύτιμος βοηθός στην αγορά εργασίας

Για την εύρεση εργασίας και προσωπικού, το διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική επιλογή και το jobstoday.gr ένας πολύτιμος βοηθός σου. Πρόκειται για μια πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών προσφοράς και ζήτησης εργασίας, με χιλιάδες ακόλουθους σε Facebook, LinkedIn και Twitter.

Επιχειρήσεις και ιδιώτες μπορούν να καταχωρήσουν και να δημοσιεύσουν δωρεάν τη δική τους αγγελία.

Με την χρήση του χάρτη που υπάρχει στην ιστοσελίδα, μπορείς εύκολα να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή άτομα που ψάχνουν εργασία, στην περιοχή σου.

Αναζήτηση εργασίας

Αν είσαι επαγγελματίας και ψάχνεις μία εποχιακή εργασία ή απλά σε γοητεύει η ιδέα να εργαστείς το φετινό καλοκαίρι σε κάποιο νησί, όπως είναι η Κρήτη, μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας από εδώ και να στείλεις την αίτηση σου, χωρίς εγγραφή!

Επίσης, στο jobstoday.gr έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις δωρεάν την δική σου αγγελία ζήτησης εργασίας. Με αυτή, θα αναδείξεις τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σου, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα στους εργοδότες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

Από εδώ μπορείς να καταχωρήσεις δωρεάν τη δική σου αγγελία ζήτησης εργασίας.

Το JobsToday βοηθά και τους εργοδότες

Το jobstoday.gr είναι ιδανικό και για τους εργοδότες που επιθυμούν να προσλάβουν νέους εργαζομένους, την τουριστική περίοδο και όχι μόνο.

Εάν είσαι εργοδότης και ψάχνεις προσωπικό για την επιχείρησή σου, μπορείς να ψάξεις εύκολα μόνος σου από εδώ ή να δημοσιεύσεις δωρεάν τη δική σου αγγελία προσφοράς εργασίας από εδώ.

Προετοιμασία 

Η τουριστική περίοδος πλησιάζει στη χώρα μας και ελπίζουμε η αγορά εργασίας να ανθήσει και πάλι.

Η προετοιμασία είναι υψίστης σημασίας τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους υποψήφιους εργαζόμενους.

Οι εργοδότες πρέπει να επιλέξουν άμεσα το κατάλληλο προσωπικό για την επιχείρησή τους και οι υποψήφιοι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν έτοιμο το βιογραφικό τους σημείωμα και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις συνεντεύξεις εργασίας.

Μετά από τις δυσκολίες που περάσαμε, ευχόμαστε αυτή η τουριστική περίοδος να μας αποζημιώσει όλους.

hxonews