Του έκλεψαν τις οικονομίες για την ταφή της γυναίκας του την ώρα της κηδείας

5:10 μ.μ. - Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019
05:05 μ.μ. - Πέμ, 02/10/2019
Image: Του έκλεψαν τις οικονομίες για την ταφή της γυναίκας του την ώρα της κηδείας

Ούτε όσιο ούτε ιερό είχαν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι υπερήλικα ανήμερα της κηδείας της συζύγου του

Την ώρα που η οικογένεια αποχαιρετούσε συντετριμμένη το αγαπημένο της πρόσωπο, διαρρήκτες, που προφανώς είχαν στήσει «καρτέρι», μπήκαν στο σπίτι και πήραν το ποσό των 2.000 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για τα έξοδα της κηδείας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια φεύγοντας από το σπίτι για τη μεταφορά της σορού στην εκκλησία, κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα. Έκαναν το λάθος να αφήσουν ανοιχτό το παραθυράκι της τουαλέτας. Από ‘κει μπήκε ο διαρρήκτης και πιθανότατα ο συνεργός του φυλούσε τσίλιες.
 
Κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα την οποία αναστάτωσε μέχρι που βρήκε τα χρήματα, τα οποία είχε φυλάξει ο σύζυγος προκειμένου να πληρώσει στη συνέχεια τα έξοδα της κηδείας. Επιστρέφοντας τα μέλη της οικογένειας από το νεκροταφείο, ξεκλείδωσαν την πόρτα και προς μεγάλη τους έκπληξη αντίκρισαν άνω-κάτω την κρεβατοκάμαρα.
 
Τότε μόνο συνειδητοποίησαν ότι είχαν πέσει θύματα διάρρηξης. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία. Εκτιμάται ότι οι δράστες είναι από την περιοχή και όταν αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κηδεία, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.
 
Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο αδίστακτοι είναι οι άνθρωποι αυτοί που δεν δείχνουν τον στοιχειώδη σεβασμό στον πόνο μιας οικογένειας.
 
Είναι σοκαριστικό ότι δεν επέτρεψαν στον άνθρωπο αυτό να πενθήσει την απώλεια της συζύγου του με την οποία έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή.

 
πηγή patris.gr