«Το τραπέζι μας ενώνει» στα S/M Χαλκιαδάκης!

1:32 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
Image: «Το τραπέζι μας ενώνει» στα S/M Χαλκιαδάκης!

Προσφορές 20.11 - 10.12.2019

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίσσεται η νέα πρωτοβουλία ανάδειξης του υγιεινού τρόπου ζωής σε συνδυασμό με επιλεγμένα Κρητικά προϊόντα και αγαπημένες Ελληνικές ετικέτες από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης με τίτλο «Το τραπέζι μας ενώνει».
 
Οι επισκέπτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα, Τυμπάκι και Μοίρες, γνωρίζουν καλύτερα δεκάδες προϊόντα που καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες διατροφής (γρήγορο μαγείρεμα, gluten free,κλπ.) μέσα από αλλεπάλληλες γευστικές δοκιμές, συνδυάζοντάς τον υγιεινό τρόπο ζωής με την απόλαυση. Παράλληλα, επωφελούνται από τις σταθερά χαμηλές τιμές που γίνονται ακόμα πιο δελεαστικές μέσα από ειδικές προσφορές, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην ανάδειξη νέων παραγωγών, που φέρνουν στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού ποιοτικά προϊόντα και καινοτόμες γευστικές προτάσεις.
 
Για το επόμενο διάστημα, από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, οι προσφορές συνεχίζονται και οι επισκέπτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε όλη την Κρήτη, με την χρήση της Xtra Card, θα μπορούν να βρουν:
 
Κρητικό κοτόπουλο, πετεινό και κουνέλι, με έκπτωση 15%.
Όλα τα Κρητικά λουκάνικα και τα παραδοσιακά καπνιστά, με έκπτωση 20%.
Ελληνικό μοσχάρι, με έκπτωση 15%.
Ελληνικά ζυμαρικά ολικής άλεσης, gluten free, Β γλυκάνη, extra protein & βιολογικά, με έκπτωση 25%.
Όλα τα Κρητικά γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλα και αλοιφώδη τυριά, με έκπτωση 25%.
Όλους τους Κρητικούς συσκευασμένους καφέδες, με έκπτωση 20%.
Όλα τα Κρητικά φρούτα και λαχανικά, με έκπτωση 20%.
Ελληνικά φασόλια και φακές, με έκπτωση 30%.
Ελληνικές ρυζογκοφρέτες, με έκπτωση 20%.
 
Και όπως πάντα, γνωρίζοντας ότι καλύπτονται απόλυτα από τα αυστηρά δεδομένα πιστοποίησης και ασφαλείας που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η Χαλκιαδάκης Α.Ε.

 
Περισσότερα στοιχεία για τη δράση «Το τραπέζι μας ενώνει» από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/32WZmsw