Το τελευταίο σημείωμα του μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω bullying: Αυτοί οι έξι με κατέστρεψαν...

9:48 π.μ. - Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Παρ, 07/48/2018
Image: Το τελευταίο σημείωμα του μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω bullying: Αυτοί οι έξι με κατέστρεψαν...

«Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». Αυτό έγραφε στο τελευταίο μήνυμά του ο 14χρονος μαθητής

«Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους». Αυτό έγραφε στο τελευταίο μήνυμά του ο 14χρονος μαθητής, που έδωσε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στην Αργυρούπολη, εξαιτίας του bullying που βίωνε στο σχολείο του.
 
Ο 14χρονος στο γράμμα του κατονόμασε έξι συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Πρόκειται για έξι παιδιά που, σύμφωνα με όσα γράφει, του είχαν μετατρέψει σε κόλαση την καθημερινότητά του στο σχολείο. «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», έγραφε μεταξύ άλλων. 
 
Το αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του λίγο μετά την επιστροφή του από πάρτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νωρίτερα είχε πάρει τηλέφωνο τους γονείς του για να μάθει την ώρα επιστροφής τους στο σπίτι και να βεβαιωθεί ότι είχε χρόνο για το απονενοημένο διάβημα. Επίσης ο 14χρονος φέρεται να είχε γράψει αρκετά σημειώματα στα οποία εξηγούσε τα όσα περνούσε καθημερινά στο σχολείο. 
 
Σημειώνεται πως πρόκειται για μια πολύ γνωστή οικογένεια των νοτίων προαστίων καθώς ο πατέρας του 14χρονου διατηρεί εστιατόριο στα νότια προάστια και έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων με τη συνδρομή ψυχολόγων και συναδέλφων τους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι πτυχές αυτού του οικογενειακού δράματος.
 
Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και οι Αρχές θα τους δώσουν τον απαραίτητο χρόνο που είναι αναγκαίος σε αυτές τις περιπτώσεις πριν τους πάρουν κατάθεση, αφού το μόνο στοιχείο για την υπόθεση αυτή την στιγμή είναι το σημείωμα που άφησε το ίδιο το παιδί τους.



tvxs.gr