Τη Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΟΦΙ

6:30 μ.μ. - Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019
06:03 μ.μ. - Κυρ, 10/30/2019
Image: Τη Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΟΦΙ

Την Κυριακή όλοι στις 15:00 στο «Πέτρος Βουζουνεράκης»

Ήταν 9 Ιουνίου του 2018, όταν ο ΟΦΙ στο γήπεδο του Κερατσινίου, στον Πειραιά, παρουσία 400 φίλων του, έδινε ένα από τους πιο σπουδαίους αγώνες της ιστορίας. Τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Αντίπαλος η Νίκη Βόλου. Νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΙ με 2-0.
Τη Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο ΟΦΙ σε ένα άλλο ιστορικό παιχνίδι, καθώς πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο στάδιο σε αγώνα πρωταθλήματος football league.
 
Δεν χρειάζεται συστάσεις η Νίκη Βόλου. Ιστορική ομάδα με παραστάσεις στη Super league, τελευταία φορά μάλιστα την σεζόν 2013-14 άσχετα αν την χρονιά εκείνη διοικητικά αδιέξοδα την ανάγκασαν να αποχωρήσει.
 
Ο ΟΦΙ χωρίς φόβο με σεβασμό, αλλά και με μπόλικο πάθος, θα παίξει μπροστά στον κόσμο του, με στόχο τη νίκη. Το Βουζουνεράκειο είναι τεράστια δύναμη για τον ΟΦΙ, ο κόσμος του είναι η ψυχή του και η παραμονή στην κατηγορία περνά μέσα από αυτές τις δύο συνισταμένες.
Την Κυριακή το Βουζουνεράκειο θα βάλει για μια ακόμα φορά τα γιορτινά του. Οι παίκτες του ΟΦΙ πρέπει να παίξουν την μπάλα που ξέρουν. Στην Ρόδο ίδρωσαν την ασπρόμαυρη φανέλα, το ίδιο θα κάνουν και την Κυριακή. Οι φίλοι του ΟΦΙ θα είναι εκεί για να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα, με κόσμιο τρόπο φυσικά.
Την Κυριακή καλούμε όλο τον κόσμο στις 15:00 στο «Πέτρος Βουζουνεράκης».
 
Γενική είσοδος 10 ευρώ. Μαθητές Λυκείου 5 ευρώ. Μικρότερα παιδιά δωρεάν. ΑΜΕΑ και συνοδοί αυτών δωρεάν.
 
Από το γραφείο τύπου του ΟΦΙ