Την παραίτηση της προέδρου του συλλόγου τους ζητούν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

5:56 μ.μ. - Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020
05:12 μ.μ. - Πέμ, 24/56/2020
Image: Την παραίτηση της  προέδρου του συλλόγου τους ζητούν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Την κατηγορούν για κατάχρηση εξουσίας και ψευδή δημοσιεύματα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. - Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ κ. ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε  προσερχόμενοι για την εργασία μας στο  Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ανήμερα της παραμονής των Χριστουγέννων, το ψευδέστατο δημοσίευμα που φέρει δήθεν την υπογραφή και τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Αποποιούμαστε ξεκάθαρα και με οργή το παρόν δημοσίευμα, καθώς αποτελεί μεμονωμένη  κακόβουλη ενέργεια της προέδρου  του Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων η οποία ανάρτησε δημοσίευμα λασπολογίας εναντίον του Αναπληρωτή Διοικητή.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, όπως κάθε συλλογικό όργανο, απαρτίζεται από μέλη αιρετά τα οποία μετέχουν σε προγραμματισμένες συσκέψεις και αποφασίζουν από κοινού για κάθε ενέργεια, δημοσίευμα, κτλ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ουδέποτε μας ενημέρωσε για σύσκεψη Δ.Σ, ή πρόθεση δημοσιεύματος  εναντίον του Αναπληρωτή Διοικητή.

Ως απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες που εξακοντίζει προς τον Αναπληρωτή Διοικητή (ο οποίος άοκνα, νόμιμα και στοχευμένα προσπαθεί νυχθημερόν υπερβάλλοντας εαυτόν, να βάλει μια τάξη στο χάος και την αναρχία που επικρατεί, χρόνια τώρα, στο Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ), έχουμε να της πούμε ότι η ιδία είναι αυτή που σφετερίζεται εξουσία και αρμοδιότητες!

Οι ενέργειες που σχετίζονται με τη χωροταξική αναδιάρθρωση καθώς και το έννομο συμφέρον του Νοσοκομείου ακολουθούν τη νόμιμη πεπατημένη των αρμόδιων υπηρεσιών.

Ο λίβελος δε ανυπόστατων κατηγοριών που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του  Αναπληρωτή Διοικητή δε συνάδουν με καμία γραπτή καταγγελία προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων για απρεπή συμπεριφορά, οπότε αυτομάτως κρίνονται ανυπόστατες.

Η ίδια είναι αυτή που αυθαιρετεί και μας παρακάμπτει με ψευδή δημοσιεύματα που αντικατοπτρίζουν απόψεις και συμπεράσματα της ιδίας και των ημετέρων της.

Την καλούμε σε παραίτηση άμεση, καθώς ο Σύλλογος Εργαζομένων δεν αποτελεί ούτε τσιφλίκι της, ούτε φερέφωνό της, κι αν η κα Κατερίνα Γεωργία επιθυμεί να λασπολογεί κατά της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και να επικαλείται δήθεν σωτήριες διαμεσολαβήσεις Υπουργών, Βουλευτών, 7ης ΥΠΕ, κτλ, θα υπογράφει τις αναρτήσεις της επώνυμα και όχι σφετεριζόμενη τη σφραγίδα και την υπογραφή του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Η παραίτηση της από πρόεδρος του Συλλόγου κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη, καθώς οι ενέργειες και η συμπεριφορά της, ουδόλως συνάδουν με το ρόλο και τις αρμοδιότητες  Συλλογικού Οργάνου.

Τέλος, καλούμε κάθε αρμόδιο όργανο και φορέα να στηρίξει τις προσπάθειες αναδόμησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και να κωφεύσει στα μικροπρεπή και μικροπολιτικά δημοσιεύματα  τέτοιου τύπου.

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας

του Συλλόγου Εργαζομένων

Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Η Ταμίας

του Συλλόγου Εργαζομένων

Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΑΝΝΑ

Τακτικό Μέλος

του Συλλόγου Εργαζομένων

Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΣΜΠΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ