Τα Super Markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Ιεράπετρας

2:24 μ.μ. - Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021
02:06 μ.μ. - Τετ, 30/24/2021
Image: Τα  Super Markets Χαλκιαδάκης στηρίζουν το  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής   Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Ιεράπετρας

Δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο στην πράξη, τα Supermarkets Χαλκιαδάκης προχωρούν σε πρόσληψη απόφοιτου μαθητή με αναπηρία του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 17/6/21 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της κυρίας Δέσποινας Βοσκοπούλη, κοινωνικής λειτουργού του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας και των κυρίων Νίκο Παπαδαντωνάκη, υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και Μιχάλη Τζαγκαράκη, υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας της εταιρείας. Στη συνάντηση αποφασίστηκε η πρόσληψη με μερική απασχόληση ενός αποφοίτου του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας για εργασία στο κατάστημα Χαλκιαδάκη της περιοχής.

Με την πρωτοβουλία τους αυτή και παραβλέποντας τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που έχουν επέλθει, τα supermarkets Χαλκιαδάκης αποδεικνύουν στην πράξη την έλλειψη διακρίσεων στον εργασιακό χώρο, δίνοντας ταυτόχρονα ίσες ευκαιρίες για εργασία στα άτομα με ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές ικανότητες.

Ο απόφοιτος του ΕΕΕΕΚ θα ξεκινήσει την εργασία του με την βοήθεια όλου του προσωπικού του σούπερ μάρκετ και ευελπιστούμε όλοι να αποβεί μια θετική εμπειρία όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους εργαζόμενους και για τον κόσμο της Ιεράπετρας.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κρυσταλλία Γραμματικάκη και όλους τους συνεργάτες στο κατάστημα για την οργάνωση της ομαλής ένταξής του στον εργασιακό χώρο.

Δίνοντας ίσες ευκαιρίες εργασίας στα άτομα με αναπηρία και υπερβαίνοντας εμπόδια και κοινωνικά στερεότυπα, ανοίγουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Ο Διευθυντής

Εμμανουήλ Χριστοδουλάκης