Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

7:24 π.μ. - Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020
07:04 π.μ. - Τετ, 15/24/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Με αφορμή τόσο τις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων COVID-19 όσο και για τις πάγιες ανάγκες σε στελέχωση, εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές

Με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή τόσο τις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων COVID-19 όσο και για τις πάγιες ανάγκες σε στελέχωση, εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου και ειδικών περιστάσεων ο Δήμος συνεισφέρει τα μέγιστα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας είτε σε θέματα εξοπλισμού, είτε σε θέματα εργασιών, είτε σε έμπρακτη στήριξη διεκδικήσεων.

Είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες που υπάρχουν ή προκύπτουν βοηθώντας στη διευθέτησή τους στην κοινή προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους δημότες και τους επισκέπτες.

Πόσο μάλλον σε αυτή τη συγκυρία υγειονομικού συναγερμού που ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή με παροχή εξοπλισμού και κατασκευή οικίσκου για την εξυπηρέτηση του νοσοκομείου.

Ευχαριστώ τον κ. Καλλιονάκη για τη συνεργασία καθώς και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του νοσοκομείου Ιεράπετρας για τη σπουδαία και συγκινητική τους αφοσίωση στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».