Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

8:52 π.μ. - Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
08:03 π.μ. - Τρί, 05/52/2019
Image: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Στις 11:00 θα επισκεφθεί τα Ανώγεια και στις 13:30 το Σπήλι ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στα Χανιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου.
 
Χθες ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο έργο του δρόμου Γούνρνες - Χερσόνησος και στη συνέχεια είδε από κοντά τις εργασίες στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας με τον Απορμαμά.
 
"Το στοίχημα είναι η ολοκλήρωση όλου του ΒΟΑΚ καθώς η Κρήτη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο. Σε συνδυασμό με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, ανοίγουν οι αναπτυξιακές προοπτικές για το νησί, είπε ο πρωθυρπουργός κατά την επίσκεψή του στο έργο.
 
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Φράγμα Αποσελέμη και από εκεί στις Αρχάνες όπου παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο Δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης.
 
Λίγο μετά τις 8 βράδυ, βρέθηκε στο Χουδέτσι όπου απήυθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος.
 
Αμέσως μετά την ομιλία του στήθηκε γλέντι όπου ο πρωθυπουργός έσυρε το χορό, παρέα με τους υπουργούε Πολάκη και Σπίρτχη αλλά και πολλούς άλλους.
 
 
ekriti.gr