Συνελήφθη 49χρονη στο Ηράκλειο που πουλούσε ναρκωτικά κατ΄ εντολήν κρατούμενου των φυλακών

9:05 π.μ. - Σάββατο, 6 Απριλίου 2019
09:04 π.μ. - Σάβ, 06/05/2019
Image: Συνελήφθη 49χρονη στο Ηράκλειο που πουλούσε ναρκωτικά κατ΄ εντολήν κρατούμενου των φυλακών

Οι συσκευασίες της ναρκωτικής ουσίας οδήγησαν στη σύλληψή της

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Ηράκλειο, μία 49χρονη, κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, εντοπίστηκε η 49χρονη και στη συνέχεια τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
 
Ακολούθησε έλεγχος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του οποίουβρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 112 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
 
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι η 49χρονη λειτουργούσε κατ΄εντολή 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.
 
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



cretalive.gr