Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου με τον Βουλευτή κ.Πλακιωτάκη

5:40 μ.μ. - Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018
05:12 μ.μ. - Σάβ, 01/40/2018
Image: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου με τον Βουλευτή κ.Πλακιωτάκη

Ενημέρωσαν για τα προβλήματα των Υπηρεσιών

Στην Σητεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου Γ.Καρτσάκη και του Γεν. Γραμματέα Μιχ.Σπυριδάκη της Ένωσής Αστυνομικών Λασιθίου με τον  Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, κ.Ι.Πλακιωτάκη.
 
Στην συνάντηση, όπως ενημερώνει η Ένωση με σχετικό δελτίο τύπου, ο κ.Πλακιωτάκης ενημερώθηκε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού. Εξέφρασαν την ανησυχία για την κατάσταση, που θα γίνει εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες αν άμεσα δεν ενισχυθούν, καθώς αυξάνονται οι υπηρεσιακές ανάγκες, λόγω της άφιξης του μεγάλου αριθμού τουριστών και κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το Νομό μας, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται, σε μεγάλο βαθμό το αστυνομικό έργο.
 
Επίσης του έθεσαν το πρόβλημα των κτιρίων, στα οποία στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας, της Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούν όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές, για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.
 
Τέλος, τον ενημέρωσαν σχετικά με τις νέες αλλαγές της διαδικασίας για την παροχή καυσίμων των υπηρεσιακών μας οχημάτων, όπου καλείται ανειδίκευτο προσωπικό να ανταπεξέλθει να βγάλει εις πέρας χρονοβόρους διαγωνισμούς, που απαιτούν ειδικές γνώσεις και αρκετά μεγάλη εμπειρία.      
 
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, ο κ.Πλακιωτάκης με ενδιαφέρον άκουσε τα προβλήματα και εξέφρασε την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής Αστυνομικών Λασιθίου.
 
Πηγή: policenet.gr