Συνάντηση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

5:41 μ.μ. - Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018
05:12 μ.μ. - Σάβ, 29/41/2018
Image: Συνάντηση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Παρών στη συνάντηση αυτή ήταν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Μαμαντόπουλος και ο Αν/της Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Αρακαδάκης

 
Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 11.00 το πρωί βρεθήκαμε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρών στη συνάντηση αυτή ήταν ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Πρόεδρος μας Ανδρέας Μαμαντόπουλος, που κατάφερε να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις με την έγκριση  του νέου καταστατικού του Ε.Ε.Σ. , το άνοιγμά του με εγγραφές νέων μελών και τη διενέργεια εκλογών στις 17 Φεβρουαρίου. Επίσης παραβρέθηκε και  ο Αν/της Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Αρακαδάκης. 
Έγινε μια ενημέρωση για την πορεία του εξοπλισμού της ενδοσκοπικής μονάδας καθώς και την επισκευή του πλυντηρίου για τα ενδοσκοπικά εργαλεία. Μέχρι τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν όλα τακτοποιηθεί, ώστε αμέσως μετά να λειτουργήσει ο ενδοσκοπικός τομέας στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Αν/τη Διοικητή Γιώργο Αρακαδάκη για  τους παθολόγους που έρχονται μέσα στον Ιανουάριο και τον αρθροσκοπικό πύργο, που είναι όλα έτοιμα για να  παραληφθεί . Ακόμη σύντομα θα έχουμε το λαπαροσκοπικό πύργο και μέσα στο 2019 τον αξονικό τομογράφο. 
Ως Δ.Σ. κάναμε αίτηση στη Διοίκηση του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας για την  ανακαίνιση των υφιστάμενων κοινόχρηστων WC του Νοσοκομείου, δημιουργία WC για ΑΜΕΑ , επισκευές με  επιχρίσματα και  χρωματισμούς όπου χρειάζονται. Τη δωρεάν επίβλεψη ,επιστασία και τον απαιτούμενο επί μέρους σχεδιασμό για τη βελτίωση της εικόνας των χώρων αναμονής  ανέλαβε ο μηχανικός Τάκης Πατεράκης με την ομάδα του. 
Επίσης συμφωνήσαμε να γίνει ένα σεμινάριο  για το  ιατρικό  και νοσηλευτικό προσωπικό,  που θα δώσει βασικές δεξιότητες διαχείρισης καθημερινών θεμάτων σχέσεων και επικοινωνίας, με ασθενείς και συνοδούς. Στην «κανονικότητα» λειτουργίας ενός Νοσοκομείου πρωτεύοντα ρόλο έχει η καλή συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων.
Ως  Δ.Σ.  ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο, το Δήμο Ιεράπετρας,  όλα τα μέλη και φίλους μας για την τόσο αποτελεσματική συνεργασία  και συμβολή τους στην υποστήριξη του έργου μας,  ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
 Ευχόμαστε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη και το Νοσοκομείο μας να ξεκινήσει  να λειτουργεί κανονικά!!!!! «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ»!!!!!!  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας