Συνάντηση Καλαντζάκη με τον Πρόεδρο και την Υπεύθυνη του τμήματος πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού

3:59 μ.μ. - Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019
03:09 μ.μ. - Δευ, 30/59/2019
Image: Συνάντηση Καλαντζάκη με τον Πρόεδρο και την Υπεύθυνη του τμήματος πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις τρέχουσες ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και της υπεύθυνης του τμήματος πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού κ. Αικατερίνης Συμιανάκη. 
 
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις τρέχουσες ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας και συναποφασίστηκε η διοργάνωση εσπερίδας για την ενημέρωση των φορέων, των συλλόγων και του κοινού για την έντονη κοινωνική-φιλανθρωπική-ανθρωπιστική δράση και την πολυδιάστατη συμβολή του Ερυθρού Σταυρού στη ζωή των δημοτών, μέσω της αλτρουιστικής προσφοράς των πιστοποιημένων εθελοντών-μελών του.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:
 
«Ο εθελοντισμός είναι μεγάλη δύναμη για ένα δήμο. Δημιουργεί συνθήκες ικανές ώστε να τολμάμε, να πρωτοπορούμε,  να μη φοβόμαστε το αναπάντεχο και να έχουμε εμπιστοσύνη στους συνανθρώπους μας.
 
Έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε έμπρακτα τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.
 
Η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας στη βελτίωση της ζωής των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι πραγματικά αξιέπαινη.   
 
Η συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο είναι εξαιρετική και πάντα αναζητούμε τρόπους να την αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο».