Στον Άγιο Νικόλαο ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη

4:23 μ.μ. - Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016
04:12 μ.μ. - Πέμ, 15/23/2016
Image: Στον Άγιο Νικόλαο ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη

Επίσημη επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο θα κάνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Κρήτη

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός πρόκειται να αφιερώσει το πρωινό της Τετάρτης στο νομό Λασιθίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προβλέπεται αρχικά επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς όπου ο κ. Τσίπρας θα δει από κοντά τις εγκαταστάσεις και θα ενημερωθεί για την παραγωγή ενώ θα ακολουθήσει στην πόλη του Αγίου Νικολάου σύσκεψη με τους φορείς του νομού Λασιθίου.
 
Το γεγονός ότι θα πρόκειται για σύσκεψη με ευρεία συμμετοχή πολιτικών, αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων του νομού Λασιθίου, προσδίδει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον στην επίσκεψη του πρωθυπουργού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποσαφηνιστεί ο χώρος διεξαγωγής της σύσκεψης, δεδομένης της αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον πρωθυπουργό θα ακολουθεί πολυπληθές υπουργικό κλιμάκιο, σε μια επίσκεψη που αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι της Τετάρτης.