Στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

12:15 μ.μ. - Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022
12:04 μ.μ. - Δευ, 04/15/2022
Image: Στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

Η Κρήτη στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος

Η Κρήτη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος καθώς στο δρόμο προς τα συνέδρια των κομμάτων, με φόντο όμως τις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν, οι πολιτικοί αρχηγοί δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο νησί μας.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες το Ηράκλειο θα επισκεφθούν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο το Σάββατο 16 Απριλίου για να παραβρεθεί και θα μιλήσει στο 2ο προσυνέδριο του κόμματος, πριν το Συνέδριο, που θα γίνει στις 6 Μαΐου στην Αθήνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από πληθώρα κυβερνητικών στελεχών.
Την Τρίτη στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας
Νωρίτερα την ερχόμενη Τρίτη 5 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, στα πλαίσια των περιοδειών στην χώρα εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας θα φθάσει στο Ηράκλειο στις 11 το πρωΐ της Τρίτης και θα περιοδεύσει στην πόλη και θα έχει επαφές με εκπροσώπους φορέων, επαγγελματίες και πολίτες
Ακολούθως θα μεταβεί ενδεχομένως στον Προφήτη Ηλία και το  Αρκαλοχώρι για να μιλήσει με τους σεισμόπληκτους.
Ενόψει της επίσκεψης του προέδρου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο οι βουλευτές του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Χρήστος Σπίρτζης, οι οποίοι θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο στην περιοδεία του, μαζί με τον βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη και τους βουλευτές του νομού.
Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί τη Δευτέρα 4 Απρίλη, στη 13:00, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Πηγή: ekriti.gr