Σήμερα η αγγλόφωνη παράσταση Θησέας από το English Institute Γ. Αβραμοπούλου και το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης

12:48 μ.μ. - Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019
12:12 μ.μ. - Παρ, 20/48/2019
Image: Σήμερα η αγγλόφωνη παράσταση Θησέας από το English Institute Γ. Αβραμοπούλου και το ΚουκλοΘέατρο Κρήτης

Με υπερμεγέθης κούκλες και μαγικά σκηνικά - Είσοδος δωρεάν στο Ostria Pallas

Το φροντιστήριο Αγγλικών English Institute της κυρίας Γεωργίας Αβραμοπούλου σας παρουσιάζει μια μοναδική αγγλόφωνη παράσταση μαύρου θεάτρου εντελώς δωρεάν σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Ostria Pallas στις 17.30. Πρόκειται για τη μοναδική αγγλόφωνη παράσταση «ΘΗΣΕΑΣ» από το Κου – Κλο Θέατρο Κρήτης με τις υπερμεγέθεις κούκλες κατασκευασμένες με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και πολύ φαντασία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Το μαύρο θέατρο είναι ένας συνδυασμός black light και θερμού φωτισμού. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τις κούκλες και τα σκηνικά να μοιάζουν μαγικά στα μάτια των παιδιών αλλά και των ενηλίκων. Ο ανθρώπινος κόσμος εξαφανίζεται και μπροστά μας εμφανίζεται ένας μαγικός ιδιαίτερος κόσμος με έντονα εντυπωσιακά χρώματα. Ο θίασος όμως δεν στηρίζεται μόνο στη συγκεκριμένη τεχνική αλλά συνδυάζει ακόμα τις αρχές του κόμικ του κινηματογράφου του θεάτρου και του ταχυδακτυλουργού.

Ο Μπρεχτ είχε πει ότι το θέατρο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μπορεί όμως να αλλάξει τους θεατές. Αυτοί αν θέλουν μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.