Σε 300 οικογένειες η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς από τον Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας

11:02 π.μ. - Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
11:12 π.μ. - Τρί, 19/02/2017
Image: Σε 300 οικογένειες η Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς από τον Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας

Συνεχίζεται η συγκέντρωση προϊόντων

Πρόκειται για μια πανδημοτική προσπάθεια που καθιερώθηκε σαν θεσμός από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, για να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής, αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΤΕΕΣ Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος σε συνέντευξή του στον Ηχώ fm 99,8. Προσθέτει ότι η Τσάντα της Χαράς θα διανεμηθεί σε 300 οικογένειες. Η καταγραφή έγινε σε συνεργασία  με τις Ενορίες, τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ιεράπετρας και τον Σύλλογο με Αναπηρίες.  
 
 
 
Ο  κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε μπορούν να περιέχουν τα παρακάτω είδη . (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί):
 
 
 
Α)  2 κιλά κρέας (υπάρχουν καταψύκτες για την φύλαξη έως την ημέρα της διανομής)
 
 
 
Β)  2 κιλά ρύζι
 
 
 
Γ)  2 κιλά ζάχαρη
 
 
 
Δ)  1 κιλό φασόλια
 
 
 
Ε)  2 κιλά αλεύρι
 
 
 
ΣΤ) 2 φακελάκια καφέ
 
 
 
Ζ)  5 κουτιά γάλα εβαπορέ
 
 
 
Η) 4 πακέτα μακαρόνια
 
 
 
Θ) Ένα παιγνίδι προαιρετικά. (Η τοποθέτηση παιγνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).
 
 
 
Επίσης, κατά την επιθυμία σας, μπορείτε να φέρετε κάποια τα παραπάνω είδη, ή μόνο κρέας ή ολόκληρη τσάντα.
 
 
 
Οι τσάντες μπορούν να παραλαμβάνονται καθημερινά στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού ώρες γραφείου ή  μετά από τηλεφώνημα σας στο 28420 – 25466, οπότε Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20-12-2017.
 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου: