Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη διαμόρφωση της κλινικής κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας - video

7:44 π.μ. - Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020
07:03 π.μ. - Δευ, 23/44/2020

Στον νομό Λασιθίου ήδη έχει εκδηλωθεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού - Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Η εξέλιξη αυτή καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία στο Νοσοκομείο ώστε σε περίπτωση ανάγκης να είναι έτοιμο να διαχειριστεί ασθενείς με κορωνοϊό.

Οι βασικές αλλαγές σύμφωνα με τον Διοικητή κ. Εμμ. Καλλιονάκη θα γίνουν στο ισόγειο. Σε χώρους που θα λειτουργούν ανεξάρτητα από το λοιπό νοσοκομείο και με χωριστή είσοδο για προληπτικούς λόγους.

Η κάμερα του hxonews.gr βρέθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας καταγράφοντας εικόνες από τις εργασίες.

Δείτε το βίντεο σε επιμέλεια Αλέξανδρου Μαχαιρά.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Εμμ. Καλλιονάκης ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας για την ευγενική προσφορά της σε νερό, χυμούς και σάντουιτς για το απασχολούμενο υγειονομικά, για τον κορωνοϊό, προσωπικό. Καθώς και τα συνεργεία που επιτελούν εργασίες. Τους κ.κ. Βαρδάκη Γιώργο Παπαδάκη, Αλέξανδρο Παντελάκη, για την προσφορά ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ειδών υγιεινής. Τον Δήμο Ιεράπετρας για την προσφορά οικίσκου προκατ για τη διαλογή περιστατικού, καθώς και σε παγκάκια και νιπτήρες. Επίσης την οικογένεια του εκλιπόντος Κων/νου Σκυβάλου για την προσφορά νερού, χυμών, και σάντουιτς στη μνήμη του. Τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ για προσφορά νερού………. Ακόμη τα συσκευαστήρια Χριστοδούλου για την προσφορά πρώιμων κηπευτικών. Τον κ. Πετράκη Νεκτάριο και Θεμιστοκλή Μπετείνη για τη μεταφορά κοντεινερ εντός του αύλειου χώρου του νοσοκομείου. Καθώς και όλους τους εθελοντές που προσφέρουν καθημερινά αγαθά ή υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της κρίσης κορωνοϊού.